Wie zit er nu eigenlijk achter TrefPunt EU ? Dat vraagt de willekeurige lezer zich ongetwijfeld af. Welnu; hier een korte intro waarvan ik hoop dat het u duidelijkheid verschaft over de achtergronden en motieven over het Politieke Webcafé en de Website van TrefPunt Europa. Lees verder:

In '58 zijn wij als vluchteling vanuit een Oostblokland in W.Duitsland geasyleerd, omdat we vanuit een vorig Duits gebied stammen. 
Mijn moeder, broer en ik. Mijn vader was krijgsgevangene in Engeland (Kiegsmarineman) en is naar later bleek daar overleden aan stoflongen opgelopen tijdens dwangarbeid. Omdat mijn moeder van Nederlandse afkomst is, werd er bij 'ons thuis' nederlands en duits gesproken. Familie in Nederland wilde ons na de gelukte vlucht niet opnemen omdat mijn moeder 'een vuile moffenhoer' was, en wij 'vuile rotmoffen' vanwege ons -toen- lichte accent.  1 cent tekort voor een buskaartje..?  Opgerot: ! ga maar lopen.!

Wat échte discriminatie is weten we dus als geen ander heel goed en uit eigen ervaring. Geen hedendaagse gesoepsidieerde roeptoeter met te lange tenen heeft daar enig idée van !.

In Nederland kregen we geen uitkering, kinderbijslag, huisvesting of andere hedendaagse 'rechten'.
De Deutscher Sozial Außschuß heeft voor mijn broer en mij de scholing betaald. Eerst het duitse gymnasium in den Haag, later ook -als lening- de universiteit. We woonden in een sousterrain -een keldertje- in Dordrecht. Mijn moeder maakte de plee´s schoon bij bedrijven en Nederlanders van 'betere stand' om te kunnen overleven.

Na mijn studie ben ik gaan werken voor een frans amerikaans bedrijf in de oilfields. 14 jaar was ik deployed in allerlei Arabische en Afrikaanse landen. Net voor het gebeurde in München trad ik in dienst bij de Duiste overheid, bij een afdeling van Justitie. Later werd dat GSG9. Ik slaagde voor de basis-opleiding. Mijn werk werd  Beobachtungs- en IT-Technicus van de Docu-eenheid van BPOLGSG9 van 'xx tot 'xx.  Ik blijf daarover liever -zeker hier- wat op de achtergrond.

Op de universiteit voor Economie en Techniek in Budapest studeerde ik communicatietechnieken. In Darmstadt promoveerde ik en specialiseerde mij verder in politology. Nu ben ik sinds lange tijd de tech. engineer voor een Amerikaanse Satelliet-onderneming en verantwoordelijk voor sat. dataverbindingen van bedrijven, overheid en leger in de EMEA region. Ik ben zodoende 'af en toe wel eens van huis'. Sinds de aanvang van het Internet ben ik eigenaar van een Internetprovider in een ex-Oostblokland. Ik spreek naast vloeiend Engels, Duits dus ook een 'beetje' Nederlands, Frans, Hongaars en Arabisch.  En dat is soms best wel eens 'handig'.

Omdat ik zie wat er aan het gebeuren is in Europa, met name o.a. in Nederland en Duitsland en de islamisering van Europa, voelde ik me verantwoordelijk om met de mogelijkheden die ik heb een platform te bieden aan allen die tegen die ontwikkelingen willen fulmineren.
De ban die het opinie-blad Elsevier een groep commenters in 2008 oplegde was voor mij aanleiding een commenting platform te gaan bieden aan die groep bannelingen. Ikzelf had overigens géén ban bij Elsevier, ook nooit gehad, maar begrijp nu wel heel goed de redenen dat Elsevier die maatregelen wel moest nemen. Een groep vrijwilligers die mijn mening en opvattingen deelt hielp ons bij het binnen enkele dagen online brengen van dat plaform. Mijn hulde en dank voor deze gedreven vakmensen.! De directe toegang tot al mijn resources was daarbij -zo is gebleken- uitermate nuttig. Dat commenting platform is uiteindelijk dus het u bekende Tref.eu webforum/webcafé geworden.

Recent:
Zoals Balkenende, Rutte, Bos, c.q. Hirsch-Ballin, Lubbers en hun UN en EU NATO kliek redeneren: er zijn in de geschiedenis van de mensheid al heel wat beschavingen verdwenen, denk aan Maya's, Inca's, Romeinse, Griekse, Farsi, Dogon beschavingen etc., dus het is niet ondenkbaar dat onze beschaving ook ten onder zal gaan; zal diffuseren in een groot Islamitisch Rijk; het Groot Kalifaat waarover Erdogan het vaak heeft. We zijn, merken u en ik, al heel hard op weg of u nu wilt of niet.

We moeten dat niet willen voorkomen door oorlog te voeren, maar proberen sámen in de toekomst verder te gaan.  -*kuch*-

Dat vonden de reli-fanaten multikul Kabinetten van de laatste decennia, die aktief de 'diffusie' bevorderen. Dialoog dus ? U ziet het in ieder geval rondom u heen al hoe het voor u allen NU eruit gaat zien. Ik wilde het anders, ik heb gezien wat de islam in al die landen teweeg heeft gebracht, waar het toe leidt en wat het betekent voor de arme vlaggen verbrandende donders die er aan zijn onderworpen, geïndoctrineerd vanaf hun prille levensjaren door haatzaaiende 'geleerden', hun imams. Dezelfde goochems die onze regering in het leger binnenhaalt.

Ik heb mijn best gedaan om aan mensen die voor vrijheid en vrijheid van menigsuiting vechten een platform te bieden. Om schreeuwers, criminelen, grootgraaiers en infiltranten zoals Duivendak, Halsema (de kampioene 'consuminderaar''), Tofik, Albayrak, Rabbae, Abutalib, Bouchibti, Karabulut, Koser, Elatik etc. maar ook de softe dhimmy grefo-onbenullen zoals Slob, Rouvoet, Donner, Balkenende, Terpstra c.s. tegengas te geven, argumenten aan te dragen dat het anders moét, omdat het volk dat zij vertegenwoordigen het anders wi­l.
Nederland en Europa krijgen uiteindelijk de Regering en Leiders die het verdient.!

Ik vraag mij dan ook -tot besluit- heel sterk af of de kliek rode- en reli-fanatieke regenten in NL en de EU zal toelaten dat de rechtsdenkende PVV ooit de grootste politieke partij van Nederland zal worden en daardoor de Minister President van een volgend Kabinet zal leveren.

Ik persoonlijk denk van niet. 

Maar help het u hopen.

dirkovision