Joachim Hagopian is a West Point graduate and 4F736126 1532 4C92 8365 DD9F7B67A7FA
former Army officer who has written a manuscript based on his unique military experience entitled “Don’t Let The Bastards Getcha Down.” In addition to being a personal memoir, it exposes a faulty military leadership system based on one’s capacity to be an order follower, enforce arbitrary, asinine rules and engage in the psychopathic art of ingratiation. It’s based on ticket punching one’s way up the seniority system ladder, invariably weeding out the best and brightest along the way, leaving mediocrity and ass kissing order followers to rise to the top as America’s politician-bureaucrat generals in charge of losing US wars by elitist design. West Point fails miserably to instill integrity in its leaders and equally fails to teach and train positive genuine leadership skills to its officer corps.

Joachim Hagopian is a West Point graduate and former Army officer who has written a manuscript based on his unique military experience entitled “Don’t Let The Bastards Getcha Down.” In addition to being a personal memoir, it exposes a faulty military leadership system based on one’s capacity to be an order follower, enforce arbitrary, asinine rules and engage in the psychopathic art of ingratiation. It’s based on ticket punching one’s way up the seniority system ladder, invariably weeding out the best and brightest along the way, leaving mediocrity and ass kissing order followers to rise to the top as America’s politician-bureaucrat generals in charge of losing US wars by elitist design. West Point fails miserably to instill integrity in its leaders and equally fails to teach and train positive genuine leadership skills to its officer corps.

pedoempire.org/chapter-36-netherlands-th...of-the-modern-world/ 

Hoofdstuk 36: Nederland – Het pedofiele koninkrijk en Sodom en Gomorra van de moderne wereld
Joachim Hagopian

Volledige tekst gratis online (geautomatiseerde vertaling, dus imperfect)

De afstamming van de voormalige Heilige Roomse en Franse adel bestaat uit het huidige Huis van Oranje, dat heerst over de constitutionele monarchie van Nederland. Het Nederlandse koningshuis is eigenaar van grote multinationals als Royal Dutch Shell, Royal Dutch Airlines, Philips Electronics en Holland-America Line. [1] De koninklijke familie heeft zijn belangen ontwikkeld als een autoriteit op hoog niveau die momenteel opereert als een tak van het Romeinse rijk van het Vaticaan, met aanzienlijke invloed op machtige entiteiten zoals de Rand Corporation, Koch Industries, Princeton University (opgericht ter ere van het Huis van Oranje), enkele van 's werelds grootste banken, waaronder AMRO en beleggingsondernemingen zoals BlackRock,[2] de grootste instelling voor financieel vermogensbeheer ter wereld, met een geschatte waarde van $ 7,4 biljoen aan activa van klanten. [3]

Samengevallen door ontwerp met de geplande Corona scamdemic, is BlackRock dit jaar druk bezig met het redden van de Amerikaanse Federal Reserve, het kopen van miljarden aan obligaties om te voorkomen dat het kaartenhuis van de economie zal imploderen, in een val in april grijpen controle over de Amerikaanse Schatkist en Federal Reserve. [4] Deze privé, ongekozen monoliet heeft monopoliecontrole nu over de volledige economie van de V.S. aangezien de gecentraliseerde economische wurggreep over de globale massa zich voorbereidt om zijn strop van de doodsgreep over mensheid aan te scherpen. [5] Aangezien de lang geplande implosie van de wereldeconomie in rook opgaat, door ontworpen ontwerp, gaat deze recentste machtsgreep te midden van de zogenaamde pandemiecrisis over consolidatie van macht en controle in minder en minder handen, lenend nieuwe betekenis aan de grondig failliete Onderneming van de V.S. bezeten en die door de financiële juggernaut van "de Kroon" wordt bezeten. [6] De inzet is nog nooit zo hoog geweest in 2020.

Nu de wereldwijde maffia pedo-crime cabal niet langer een illusoire paranoïde aberratie is, realiseren de planetaire controllers zich dat genoeg van de wereldwijde massa's eindelijk op hen af zijn, en als gevolg daarvan haasten ze zich om hun dystopische visie op één wereldbestuur eerder dan later werkelijkheid te maken. Als het gaat om seksuele perversie, is het Huis van Oranje-Nassau van Nederland net zo min, zo niet meer, pervers en decadent als de Saksen-Coburg-Gothe-clans die zich aan beide zijden van het Kanaal voordoen als de Britse koninklijke bedriegers (zie hoofdstuk 33) en het Belgische koningshuis (zie hoofdstuk 35).

Volgens een artikel van de Financial Times van april 2013:

[Koningin] Beatrix's eind 19Th-eeuw voorouder [overgrootvader van moederszijde] Willem III ('grootste debauchee van die tijd', schreef The New York Times) staat graag op het balkon van zijn Zwitserse villa aan het Meer van Genève en opent zijn badjas als er een rondvaartboot voorbij stoomt. In Nederlandse jargon was hij 'een potloodventer'. [7]

In de Amerikaanse volkstaal was hij een eersteklas pervert. Maar Nederlandse schandalen werden in de tijd veel donkerder en verontrustender. Koningin Beatrix's eigen moeder Koningin Juliana zou verkracht en bezwangerd zijn door haar eigen vader – gemaal prins Hendrik (1876-1934), die ook talloze minnaressen zwanger maakte. [8] Één van de onwettige zonen van Prins Henrik, na het groeien een bastaard in anonimiteit, op leeftijd 60 werd plotseling ontdekt door een historicus in 1979. [9] De nieuw ontdekte erkenning was echter van korte duur, aangezien de officiële koninklijke Oranje koud snubbed hem. Zeven jaar later kwam hij weer in het nieuws na het neerschieten en vermoorden van zijn vrouw, het afzien van zijn einde van een moord-zelfmoordpact met zijn terminaal zieke echtgenoot, en uiteindelijk een periode van vier en een half jaar achter de tralies doorbrengen in het Nederlandse pre-euthanasietijdperk. Met zijn leven een enorme schande voor de koninklijke familie, leefde hij rustig in de schaduw tot zijn dood in 2015 op 96-jarige leeftijd.

Hoewel zijn Duitse kroonprins Prins Hendrik een veel korter leven leidde tot slechts 58 voordat hij aan een hartaanval begon, waardoor slechts één officieel nageslacht overbleef - zijn dochter Juliana de toekomstige Nederlandse koningin door zijn enige echtgenoot - strooiden de militaire officier, fervent jager en boer zijn Johnie Appleseed alsof er geen morgen was, met in totaal tien onwettige-kinderen. [10] Dat is wat koninklijke familie-maken... ontrouw, incest en illegitimacy in overvloed, alle klassieke handelsmerken van ontaarde Europese royalty's, oh en opdat we de andere koninklijke traditie niet vergeten - pedofilie.

In het beste deel deelde de gemalin van de Nederlandse koningin Beatrix, de in Duitsland geboren eenmalige Hitlerjugend, prins Claus von Amsberg (1926-2002) van de kleine Duitse adel, ook een geruit verleden, naar verluidt betrapt op het bedriegen van de koningin tijdens hun bezoek aan New York City in september 1982. [11] Naar verluidt werd Claus beïnvloed door zijn en zijn vrouw oude vriend, vertrouweling en de wettelijke raadgever van de Koningin voor 20 jaar Frits Salomonsop. De vermeende homoseksuele pedofiel nam zijn vriend Claus mee voor een wandeling die hij nooit zou vergeten aan de wilde kant van Big Apple - de altijd levendige orgiastische homocokes- en popperssnurkscène van de vroege jaren 1980. [12] Nederlandse media begonnen prikkelende geruchten van kinky promiscuïteit te spinnen, blijkbaar verleidend het Duitse tijdschrift Der Spiegel om een sensationeel stuk te tonen dat de dekking van de prins blaast – zijn gezonde beeld als hetero-familiemens.

Struggling with the role as queen’s secondary appendage and nonstop lack of privacy since his wife was crowned queen in 1980, and burdened by the breaking scandal questioning his sexuality, Prince Claus apparently fell into deep depression and by November 1982 sought refuge and escape in treatment at a Swiss psychiatric hospital. Aside from those nasty rumors that wouldn’t go away, mainstream media settled on disclosing the queen’s consort was suffering from a severe bout of Major Depression.[13]

Na een jaar van constante roddels waarin werd beweerd dat Claus homoseksueel was met hints dat hij de voorkeur gaf aan minderjarige jongens, trok de pers zich eind 1983 terug uit het voortzetten van het seksuele schandaal.

Der Spiegel heeft nooit hun feature bombshell verhaal uitgevoerd, maar alleen een afgezworen, zwaar bewerkte, veel kortere versie.gepubliceerd. Ondertussen hadden de sympathieke Nederlanders vooral medelijden met de overschaduwde koninklijke, dankbaar voor zijn verwekte drie jongens om Nederland voor het eerst in een eeuw een gegarandeerde mannelijke troonopvolger te geven. Sinds zijn wankele start van een huwelijk met de toekomstige Nederlandse koningin in 1965 als een andere obscure Duitse Hitler-gebonden import, de tweede op rij, slechts twee decennia na hun bloedige oorlog tegen nazi's, warmden Nederlanders zich geleidelijk op tot de bescheiden charme van de zachtaardige prins, gewonnen, onder de indruk van zijn bescheiden, low-key stijl en door zijn vermogen de Nederlandse taal met nauwelijks een Duits accent onder de knie te krijgen. Zijn pogingen om in te passen overwonnen de aanvankelijke wrok van de Nederlandse burgers.

Twee decennia eerder in 1962, vier jaar voordat de Duitse edelman trouwde met de toekomstige Nederlandse koningin, werd Claus kort samengevat ontslagen uit zijn West-Duitse diplomatieke post in Ivoorkust, vanwege seksuele chantage over een vermeende affaire met een Oost-Duitse spion. [14] Toen bij meer dan één gelegenheid door de jaren heen, prins Claus werd waargenomen en naar verluidt gefotografeerd in seksueel compromitterende situaties met 12 en 13-jarige jongens in Nederlandse bordelen en bij kind orgieën gehost door zijn seksmaatje Salomonson in zijn beruchte S&M martelkamer kelder. Decennialang werd prins Claus als vermeende homoseksuele pedofiel naar verluidt gechanteerd als een onuitgesproken koninklijke aansprakelijkheid, buiten af en toe symbolische lintknipsels, de laatste twee decennia van zijn leven beschut weg van de media, verstopt bovenop een Zwitserse bergretraite. Ondanks het feit dat hij zich zo gedeisd hield met toenemende gezondheidsproblemen die culmineerden in 2002 met zijn dood, zoals zoveel mannelijke leden van Europese koninklijke families, blijft het bewijs sterk dat prins Claus de jarenlange verachtelijke traditie van de bloedlijnen van de zwarte adel handhaafde - schaamteloos sodomiserende kinderen.

Frits Salomonson, de kinky pervert die deze sado-masochistische orgieën hostte, met prins Claus onder zijn spraakmakende gasten, liet ook foto's maken en circuleren van Frits die allemaal in sadistische sleur met minderjarige Marokkaanse jongens in zijn eigen kelder plaats delict waren uitgedost, waardoor hij voldoende chantage-hefboomwerking had om hem enigszins in toom te houden, maar nog steeds beschermd tegen levenslange arrestatie vanwege zijn gezellige koninklijke relaties. [15] De foto's werden aangeboden aan redacteur Willem Schmitt van het paparazzitijdschrift Prive, die hen afwees. Zijn reden:

Ik ga geen aanklacht indienen tegen de advocaat van Hare Majesteit. [16]

In 1999 klaagde Frits Salomonson twee tegengestelde buren aan voor schadevergoeding voor het uiten van zijn perversies in een brief aan de Amsterdamse burgemeester, maar verloor. [17] Nadat de geweerschoten werden gehoord, werd een metersdikke plaat van beton in de achtertuin van Salomonson gegoten om een barrière voor naar verluidt het verbergen van zijn dode slachtoffers te verstrekken. Nadat Frits verder werd blootgesteld in het rapport van de Commissie-Van Traa over zijn witgewassen gangsterdrugsgeld in het IRT-schandaal, moest de koninklijke favoriet in 1996 worden ontslagen als kroonadvocaat en, uiteindelijk vernederd door al zijn criminele overbelichting, bracht Frits zijn zieke kont naar vriendelijker, veiligere weiden in het nabijgelegen pedo-vriendelijke België voor zijn schemerjaren. Met de inmiddels 86-jarige Frits wordt hij opgevangen door zijn medeoude pedovrienden – de machtige gebroeders Lippens, de 78-jarige graaf Leopold Lippens, na vier decennia nog steeds burgemeester van Knokke, en de 77-jarige Bilderberger Maurice Lippens, voorzitter van de raad van bestuur van de ter ziele gegane Fortis Bank in 2008, die na tien jaar fraude eindelijk in december 2018 zijn zaak liet vallen. [18] Herinner me uit het laatste hoofdstuk dat deze wrede VIP-sodomieten teruggaan naar Regina Louf's vroegste herinneringen aan misbruik in hun woonplaats. Later komt er meer over de favoriete pedo-advocaat van de koningin Frits.

Vervolgens komt de bedorven erfenis van prins Claus' voorganger schoonvader, mede-Duitse prins-gemalin van koningin Juliana - Prins Bernhard, blootgesteld voormalig nazi-SS-officier,[19] beruchte Bilderberg-oprichter, schandalig voor zijn miljoen dollar steekpenningen van Lockheed,[20] en een andere vermeende pedofiel met een zwaar aangetaste reputatie. Herinner u aan het laatste hoofdstuk dat de kroongetuige van het Belgische schandaal in Regina Louf als een kinderseksslaaf uit de jaren tachtig beweerde dat ze werd verhandeld naar een feest aan boord van prins Bernhards jacht Jumbo VI. [21] Ook Bernhard is geciteerd een jager bij koninklijke kinderjachtpartijen,[22] een deelnemer aan satanische cultusrituelen die kinderseksmisbruik, marteling en bloedoffering impliceren, en naar verluidt op regelmatige basis seksueel misbruikte tienermeisjes. [23] Natuurlijk had Bernhard ook zijn aandeel van bastaardkinderen, gedwongen om met tegenzin toe te geven, twee vóór zijn dood van 2004 met een onwettige derde dochter die AD, natuurlijk van drie verschillende minnaressen opduikt. [24] Zie je hier een koninklijk bloedlijnpatroon? Net als de Saksen-Coburg-Gothes.

Wat is dat toch met die seksueel afwijkende Duitse prinsen en hun Nederlandse koninginnen? Naast de huidige koning Willem-Alexander gehuwd met een Argentijnse koningin Maxima, dochter van Jorge Zorreguieta, een kabinetslid tijdens de dodelijke militaire junta's "vuile oorlog" die duizenden mensen doodde in de jaren 1970 en begin jaren 1980,[25] en een andere Nederlandse koning in het verre verleden, elke andere koning en koningin in de Nederlandse geschiedenis is altijd getrouwd met een Duitser, en bijna 2 van elke 3 Huis van Oranje huwelijken zijn allemaal met Duitse adel geweest. [26]

Uit het vernietigende stuk van Micha Kat en Juriaan Maesson uit 2010 voor Infowars.com over hoe de drie kleinzoons van Bilderbergers eerste president prins Bernhard, een van de huidige koning van Holland Willem-Alexander, de overleden prins Friso en de jongste van koningin Beatrix's jongens prins Constantijn, dragen de "fakkel van verraad" van de koninklijke familietraditie voort, schaamteloos bewegend de planeet naar de tirannie van de Nieuwe Wereld orde door steeds centraler, megalomane, blauwbloedcontrole:

Het doel: de natiestaat ontmantelen, het volk ontdoen van hun zelfbeschikking en vrije wil, en zich positioneren als soevereine heersers van de planeet. Hun gemeenschappelijke oorzaak wijkt niet af van de eeuwenoude richtlijn, maar hun middelen zijn op maat gemaakt om aan de huidige tijd te voldoen. [27]

wordt vervolgd