Principieel !!
In een hoofdredactioneel commentaar van 2 maart stelt de Telegraaf dat het principieel onjuist is om niet gevaccineerde burgers minder vrijheden te geven dan gevaccineerde mensen. Heeft de Telegraaf het licht gezien? Niet echt !

De hoofdredactie vindt het principieel onjuist omdat nog niet iedereen de kans heeft gekregen om zich te laten vaccineren. Met andere woorden, iets verderop in de tijd als er iedereen de mogelijkheid heeft gekregen, dan is het niet meer principieel onjuist om van niet gevaccineerden tweederangsburgers te maken.
Principieel !!

Volgens de Telegraaf leidt het D66 plan tot grote druk om een vaccin te halen. "En ja, het is verstandig om een vaccinatie te halen als dat kan, maar geen dwang, zo is afgesproken. Want volgens de krant is het nog onduidelijk of mensen na een vaccinatie alsnog het virus kunnen krijgen en overdragen. Zolang die zekerheid er niet is, is het onverstandig om gevaccineerden alle ruimte te geven om te bewegen, en daarmee alle ruimte voor het mogelijk verspreiden van het virus.

Maar geloof me, die tweederangsburger gaat er "gewoon" komen. Niet voor niets heeft Rutte Sigrid Kaag binnengehaald. Kaag.is het Paard van Troje dat bij ons is ondergeschoven door Rutte's "vrinden" van de VN en Klaus Schwab van het WEF.

Haar grote voorbeeld is Israel, het land waar de gevaccineerde mensen dood neervallen. ( Bespeur ik daar enig Palestijns leedvermaak?)
De Israëlische regering verkoopt zijn bevolking als laboratoriumratten in een grootschalig Pfizer experiment

Kaag wil dat Nederlanders meer vrijheden krijgen als zij gevaccineerd zijn tegen corona. Ook wil ze dat de overheid gratis snel- en zelftesten verstrekt, waardoor restaurants, cafés, winkels en scholen op korte termijn weer open kunnen.

Kaag is zonder enige twijfel op dit moment de gevaarlijkste vrouw in Nederland en zit tot over haar oren in de Great Reset van Klaus Schwab en handlangers.

sigrid kaag great reset

Op de website waar we bovenstaande afbeelding tegenkwamen stond nog iets leuks:
Kijk naar de foto en in het bijzonder naar de bijzondere streep door de letters O van het World Economic Forum….666!

Daarnaast kom je de naam van deze Bilderberger tegen bij New World Order organisaties.

Kaag zit met haar dubbelrollen diep verwikkeld in de vaccinatielobby. Tegelijkertijd beslist zij als minister over het toekennen van gelden aan de WHO en GAVI. In het begrotingsvoorstel voor 2020 zijn meerdere vrijwillige bijdragen voor deze organisaties gereserveerd. Daarnaast nam Kaag op 4 juni deel aan de donorconferentie waarin voor GAVI ruim 8,8 miljard US-dollar werd opgehaald. Namens Nederland doneerde zij 325 miljoen euro.

En laat deze dame nu straks toevallig de sleutel zijn tot een nieuw kabinet.

Waarmee dan de situatie ontstaat dat diehard vrijmetselaar en goede vriend en medewerker van Klaus Schwab, Mark Rutte van de VVD, wederom aan het roer staat.

Dan hebben we bij het CDA kopstuk Wopke (Wipke) Hoekstra, de man die dankzij de eerdere verkiezingsfraude aan het bewind is gekomen. Dit zonder dat één van de leden ooit op deze man heeft gestemd. Hoekstra studeerde rechten in Leiden en haalde daar ook zijn propaedeuse geschiedenis. In Leiden was hij praeses van het collegium van de Leidse Studenten Vereniging MINERVA

Als ex-voorzitter van Minerva kan je er dan ook gevoeglijk vanuit gaan dat ook deze man is aangesloten bij een vrijmetselaarsloge.

Zo zie je dat er bij het CDA net zolang is gemanipuleerd en gefraudeerd totdat ze de voor hen ideale kandidaat op de juiste plek hadden. De kandidaat die met volle overtuiging zal meewerken aan de Great Reset.

En om dat allemaal mogelijk te maken is de steun van Bilderberger Kaag cruciaal. Zij is de ontbrekende schakel in de nieuwe regering en met haar is de Nederlandse overheid klaar om de bevelen van Klaus Schwab verder uit te voeren.

We zijn dan verder in de tijd, de vaccinaties liggen her en der op de plank, omdat het volk steeds wijzer wordt en steeds vaker zal weigeren.