‘De vernietigende zwendel en hoe dat zit met die PCR test. Willem Engel; “Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’
bijkomen terwijl er amper mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer.
‘De vernietigende zwendel en hoe dat zit met die PCR test. Willem Engel; “Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen terwijl er amper mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De media gebruiken een data golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede lockdowns ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.”