Peilingen
Nog steeds zien we per week beperkte verschuivingen. Ten opzichte van de vorige week zien Snap 2020.12.21 12h52m35s 002 we slechts vier verschuivingen van 1 zetel.
Allereerst zien we de positie van de PvdA verder verzwakken, onder invloed van de discussie over de positie van Asscher als lijsttrekker. Die partij staat nu op 11 zetels (-1) en dat zijn er nog maar 2 meer dan bij de vorige verkiezingen. Zeven maanden geleden stond deze partij op 19 zetels.
Partij voor de Dieren stijgt van 6 naar 7 zetels....
....Mede waardoor er nu zes partijen zijn tussen de 7 en de 13 zetels op de plaatsen 4 tot en met 9. De andere verschuiving zien we bij JA21. Waarschijnlijk mede door de publiciteit rondom deze nieuwe partij haalt deze partij er deze week 1 zetel bij. Daarmee staat deze partij op 3 zetels. Die is ten koste gegaan van CodeOranje. Maar we zien ook bij PVV- en FVD-kiezers interesse voor deze partij.
Aan de linkerkant van het politieke spectrum is er dus geen enkele partij die 10% of meer kiezers op dit moment achter zich kan krijgen. Noch de PvdA, noch GroenLinks, noch SP scoren hoger dan de regeringspartij D66.

Peilingen
Nog steeds zien we per week beperkte verschuivingen. Ten opzichte van de vorige week zien we slechts vier verschuivingen van 1 zetel.
Allereerst zien we de positie van de PvdA verder verzwakken, onder invloed van de discussie over de positie van Asscher als lijsttrekker. Die partij staat nu op 11 zetels (-1) en dat zijn er nog maar 2 meer dan bij de vorige verkiezingen. Zeven maanden geleden stond deze partij op 19 zetels.
Partij voor de Dieren stijgt van 6 naar 7 zetels. Mede waardoor er nu zes partijen zijn tussen de 7 en de 13 zetels op de plaatsen 4 tot en met 9. De andere verschuiving zien we bij JA21. Waarschijnlijk mede door de publiciteit rondom deze nieuwe partij haalt deze partij er deze week 1 zetel bij. Daarmee staat deze partij op 3 zetels. Die is ten koste gegaan van CodeOranje. Maar we zien ook bij PVV- en FVD-kiezers interesse voor deze partij.
Aan de linkerkant van het politieke spectrum is er dus geen enkele partij die 10% of meer kiezers op dit moment achter zich kan krijgen. Noch de PvdA, noch GroenLinks, noch SP scoren hoger dan de regeringspartij D66.Vermoedelijk zal het in de aanloop van de verkiezingen heel belangrijk worden welke van de kleine (nieuwe) partijen wel of niet in de publiciteit komen. En er staan nogal wat partijen op de deur te kloppen. Naast de partijen, die nu 1 of meer zetels scoren, zien we bij de volgende partijen wel enige aanhang: CodeOranje, Volt, Lijst Henk Krol, Splinter, NLBeter.
De kans is dus wel groot dat bij deze Tweede Kamerverkiezingen een record aantal partijen in de Tweede Kamer komen (15 of meer), schrijft Maurice de Hond op Peil.nl

Geen verkiezingen?
De kans wordt steeds groter dat de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart zullen worden uitgesteld wegens #Covid 19.
Maurice de Hond schrijft erover. Lees maar: mdhnd.nl/uitstel .
We kunnen naar de supermarkt en teststraten maar niet naar de stembus?
Hahaha..Rutte roept de noodtoestand uit, net als (wedden?) Merkel in Duitsland om aan de macht te kunnen blijven. Is gebleken dat zij de meest bruikbare USEFUL IDIOTS zijn van VN, WHO en WEF, en die moeten nog even hun "karwei" af maken. Al ben ik van mening dat de poppenkast nu meer dan lang genoeg geduurd heeft.

Amerikaanse politiek
Is het toneelstuk in Washington DC nu over? Naturalnews beweert dat de bestorming van het Capitool een Antifa false flag is (en komt met bewijs) "Trump-aanhangers" bestormden op 6 januari 2021 het Capitool in Washington DC. Er vielen doden en gewonden en congresleden sloegen op de vlucht. Het Congres kwam later terug en kende de meerderheid van Kiesmannen toe aan Biden. Zijn lot als 46e president is volgens de mainstream media hiermee bezegeld.
Maar is dit wat er werkelijk gaande is?
Terwijl demonstranten op 6 januari het Capitool binnendrongen hebben we naar een toneelstukje gekeken. Al vrij snel bleek dat het Antifa en BLM-aanhangers waren, vermomd als Trump-supporters. Er zijn door Antifa al vaker advertenties geplaatst om demonstranten en relschoppers te werven, met de instructie zich als Trump-aanhangers te vermommen.

De Qanon-sjamaan met Vikinghelm is de acteur Jake Angeli, ingeschreven bij een castingbureau. Hij is ook gezien bij een BLM-demonstratie. Ook andere acteurs zagen we eerder bij Antifa of BLM-betogingen.
In de video’s van de ‘bestorming’ is te zien dat de politieagenten de hekken voor de demonstranten opzij schoven en zij zo zonder enige weerstand het gebouw binnen konden dringen. Precies zoals de opzet van het toneelstuk was. Uiteindelijk valt er een aantal doden, maar het is lastig te zeggen of dit echt gebeurd is, of ook in scène is gezet.

Zou een coup zijn geweest, om de staat wegens de ontstane wanorde officieel onder militair bevel te mogen plaatsen. Waarmee Trump als leider van de strijdkrachten president was geweest.
Mijn "Brittanica" verstaat onder een coup een ‘succession by force’, en meer specifiek: ‘The coup d’etat is another form of violent response to the crisis of rule, but it is distinguished from the revolution in that it involves the overthrow only of the government: the political order is not immediately affected, for the coup is managed by an individual or group within the government or ruling class.’
En hoe je het ook wendt, of keert, degenen die tijdelijk bezit namen van het ‘Capitool’ behoorden zeer zeker niet tot de ‘Ruling Class’. Sterker nog, volgens Hillary, nadrukkelijk wél behorend tot de ‘Ruling Class’, zijn het ‘Deplorables’, en volgens Joe Biden zijn het ‘Binnenlandse Terroristen’. Daarbij was Trump, die als hun leider wordt afgeschilderd, in geen velden of wegen te bekennen, en al meteen afgesloten van zijn communicatielijnen, in het bijzonder ‘Twitter’. Dus hoe dan?

Klassenstrijd
Het zal wel als een verrassing komen voor veel lezers, maar 6 januari was klassenstrijd: de witte lagere middenklasse die onder Obama van haar spaargeld en vaak ook woning werd beroofd en nu tijdens corona verder het loodje legt, trok naar de hoofdstad. Omdat het water hen aan de lippen staat! Ze kregen voor één jaar 1200$ steun! Dát is de achtergrond van 6 januari!

Volgens de sondages steunt 45% van de Republikeinse kiezers de acties in Washington, inclusief het binnendringen van het Capitool.
Dit voedt de geruchten dat sprake zou zijn van een splitsing in de Republikeinse Partij tussen een pro- en anti-Trump vleugel. Een soort teaparty maar dan buiten.

Het lijkt er sterk op dat de demonstranten door de Capitool-politie (een speciale eenheid die het parlement beschermt) zijn binnen gelaten. Dan zou het gaan om een provocatie. Op beelden is te zien hoe de politie de hekken naar het Capitool opent en selfies met de demonstranten maakt. Waarom konden zij binnenkomen? Omdat ze wit en bewapend waren? Dit was de bedoeling. Van wie... is de volgende vraag.

Reuters meldde dat de FBI werd ingezet rond het Capitool. Volgens CNN werd de Nationale Garde van DC, Maryland en Virginia gemobiliseerd. Een vrouw zou door de politie binnen zijn doodgeschoten. Buiten het gebouw zouden nog 3 doden zijn gevallen en verschillende gewonden; ook onder de politie. Verder zou elders in de stad bij het hoofdkwartier van de Republikeinse Partij een pijpbom zijn ontploft. En dat van de Democraten werd ontruimd nadat een verdacht pakket werd gevonden.

Er dreigde geen enkel gevaar voor de uitslag van de stemming. Vice Pence en senaatsvoorzitter McConnell hadden Trump al lang verlaten. Verraden zo meent Trump's aanhang.
Dat de twee senaatszetels die nog op het spel stonden in Georgia naar de Democraten zijn gegaan, waardoor zij nu ook in de Senaat een meerderheid hebben (dankzij de stem van Vice Harris), maakt de feestvreugde voor de Democraten compleet. Het is als een drie-op-rij van de eenarmige bandiet. Alleenheerschappij van één partij. Sinds 1900 zoveel niet gepasseerd.
De enige blokkade voor gezondheidszorg voor iedereen is aldus: de Democratische Partij...

Het Twitter account van Trump werd geblokkeerd en verzonden tweets verwijderd. Van de POTUS. The land of the free...
Wie niet begrijpt wat dit zegt over 'the state of the union' mist echt iets.
Op 1 januari had hij immers per tweet zijn aanhangers opgeroepen de 6e naar DC te komen.
Wat ik er nog over wil zeggen is dit: als de ‘Democraten’ en het ‘Team’ van Biden een schoon geweten hadden, én het Amerikaanse volk weer wilden verenigen op weg naar een collectieve toekomst, ze onmiddellijk akkoord hadden moeten gaan met "audits" van die gebruikte machines, de onderliggende wet- en regelgeving waar die op het laatste moment werd aangepast. Inplaats daarvan trokken ze alles uit de kast om dat te voorkomen.

Aanslag op de democratie
Er is alom "geschokt" gereageerd "hoe zoiets in het hart van de belangrijkste democratie mogelijk is", maar dat zijn krokodillen tranen.
Buitengewoon cynisch, dat de gevolgen van het decennialang volledig ontbreken van democratie in chocoladeletters worden geannonceerd als ‘Aanslag op de democratie’. De beer is los, ook Europa komt aan de beurt. MSM, radio, tv, zwijgen in alle talen erover, maar wat gebeurt er al 2 jaar in Frankrijk met de Zonnekoning en de #GiletJaunes? Dat het volk haar volksvertegenwoordiging binnendringt is dus van overal en alle tijden. Van Rome tot Parijs. Alleen Den Haag natuurlijk niet. Nog niet. Moeten wij ook meedoen aan geschokt zijn is de vraag. Nee.

Those condemning the Capitol Hill riot as an insurrection & terrorist attack were silent or encouraging of the uprisings last summer where BLM-Antifa extremists tried to burn down government buildings, claim territory & kill people.

Zonder de mensen die nu bij het Capitool stonden, de verarmde lagere middenklasse, zal er geen revolutie in de VS plaatsvinden.
Dat is de "inconvenient truth".

Met de coronacrisis, de farmaceutische zwendelpraktijken, de leugenachtige media, het corrupte verkiezingssysteem, zijn er steeds meer mensen die door die illusie heen prikken en zien dat de overheid helemaal niet in het belang van het volk handelt. Dat geldt zowel voor Amerika als de rest van de wereld. En terwijl het establishment op steeds meer dictatoriale wijze steeds meer macht naar zich toetrekt, probeert de bevolking wereldwijd haar soevereiniteit terug te claimen. Dat is de werkelijke strijd die gaande is.

#NoordKorea
Over vrijheid van meningsuiting en internet. Nooit gedacht dat #BigTech dezelfde argumenten zou gebruiken als #Pyongyang om individuen het zwijgen op te leggen. #TrumpBanned #parlerdown
Maar luister...als de macht van big tech zo groot blijkt, waarom is het dan nog steeds mogelijk dat er hele kinderporno netwerken online bestaan? Die konden dan toch ook al lang verwijderd zijn?

Covid 19
De Deep State cabal maakt overuren om de burgerij machteloos te maken met de pandemie die niet eens bestaat. Ik las dat er 23 gerenommeerde laboratoria zijn die peer onderzoek hebben verricht in uitwisseling met andere vakgenoten, echter geen enkel laboratorium is in staat geweest het virus te lokaliseren. Het is inderdaad weer een stukje staatstheater, net zoals dat ze in Nederland hun eigen “doorgesnoven hooligens” loslaten vanuit een politiebusje tijdens een corona demonstratie…….een term die Rutte er zelf ingegooid heeft, net zoals Amerika (CIA) na de moord op John F.Kennedy, de term complottheorie erin gooide in 1963.

Het feit dat er uberhaupt gestemd is in de kamer, over het wel, niet verplichten van vaccinatie, geeft aan dat ze bereid zijn de Neuremberg code te schenden.
Dit zijn in Nederland dus VVD, CDA, en D66, die voor stemden, en daarmee aangeven, dat zij nazi’s zijn.
Iedereen die dat overdreven vindt, zou dit interview met volle aandacht moeten kijken, dan ziet u heel veel overeenkomsten met nu.
stichtingvaccinvrij.nl/nazisme-covid-19-...-vera-sharav-deel-1/

Tikkende tijdbom
Massaal verdwijnen nu injectienaalden in lichamen van burgers omdat zij denken dat ze op deze manier veilig zijn. Maar wat ze in werkelijkheid doen is een tijdbom in hun lichaam laten plaatsen.
De complete mainstreamwereld is verblind door de niet aflatende vaccinatiepropaganda. Kijk naar ieder willekeurige nieuwsuitzending of actualiteitenprogramma op televisie en het enige dat je ziet is beeld na beeld na beeld van injectienaalden die in armen verdwijnen.
Maar realiseert u zich a.u.b. dat met het nemen van een zogenaamd RNA vaccin zoals dat van Pfizer en straks ook Moderna ze een mogelijke tijdbom in uw lichaam plaatsen.

Het vaccin maakt bepaalde antilichamen aan die kunnen leiden tot een overreactie van het immuunsysteem. Wanneer de gevaccineerde wordt geconfronteerd met het echte wilde virus kan het goed fout gaan. Dit is gebleken uit eerdere dierproeven, met name bij katten. In eerste instantie leek na de vaccinatie alles goed te gaan, totdat ze met het echte virus in aanraking kwamen en alsnog stierven. In de tests die tot nu zijn uitgevoerd met bovengenoemd vaccin, doet dit verschijnsel zich vooral voor bij ouderen.

Robert F. Kennedy noemt dit "pathogenic priming", iets dat je zou kunnen omschrijven als: het vaccin werkt als voorbereiding op de gevolgen van het echte virus. Niet een positieve, maar een die ervoor zorgt dat wanneer je na de vaccinatie in aanraking komt met het echte virus, je het heel zwaar gaat krijgen. Je zou het kunnen omschrijven als een manier om (te beginnen met oude) mensen op te ruimen. Het zal dan ook niet voor niets zijn dat de Gezondheidsraad adviseert om vooral het Pfizer vaccin te gebruiken bij ouderen.


(bron: Doloris Cahill, molucelair bioloog en immunoloog, internationaal erkend specialist op dit gebied en professor aan het University College Dublin).

Cahill refereert vooral aan een al in 2012 uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, waarbij proefdieren (muizen) een overreactie van het immuunsystemen vertoonden nadat ze waren gevaccineerd met een coronavaccin en (veel) later werden blootgesteld aan een echt coronavirus. De dieren hadden dan weliswaar antilichamen aangemaakt, maar stierven toch dankzij de overreactie van het immuunsysteem.

De conclusie van dit wetenschappelijke onderzoek was als volgt:
These SARS-CoV vaccines all induced antibody and protection against infection with SARS-CoV. However, challenge of mice given any of the vaccines led to occurrence of Th2-type immunopathology suggesting hypersensitivity to SARS-CoV components was induced. Caution in proceeding to application of a SARS-CoV vaccine in humans is indicated.

Met andere woorden, deze wetenschappers vonden het op basis van wat zij aantroffen onverantwoord om verder te gaan met coronavaccins bij mensen, vanwege de mogelijk gevaarlijke gevolgen.

De maatschappij is op alle niveaus vervalst
Het verkiezingsproces, de economie, de media, de regering, de rechtbanken – vrijwel alles is in het voordeel van de status quo van het establishment. Het nepgeld van de centrale bankiers heeft – samen met een veelheid aan regels en voorschriften die aan het volk worden opgelegd – zijn onheilspellende werking verkregen. En nu, nu de basisrente de afgelopen tien jaar onder nul is gedaald, is de economie misleid, vervormd en uitgeput. Alleen al ondernemingen hebben sinds het begin van de crisis in 2008 hun schuldenlast verdubbeld.

Het is nu tijd voor actie. Mensen zien hun wereld veranderen en ze willen begrijpen wat er gebeurt en waarom. Ze willen geïnformeerd en voorbereid zijn. Ze willen de vrijheid en inzicht hebben om weloverwogen keuzes te maken, in plaats van te worden verteld wat ze moeten doen door individuen en instellingen die voortdurend liegen en bedriegen, die de economie in de vreselijke chaos van vandaag heeft geleid.

Algehele ontwaking staat op uitbarsten. Het ontwaken brengt een prijs met zich mee; het zal moeilijk zijn, als je eraan werkt. Het is nog moeilijker anderen te overtuigen door de werkelijke toestand en condities voor hun ogen en geest te openen. Het is een strijd tegen de tijd geworden bij het zien van al deze onrechtvaardigheden die gemakkelijk vermeden hadden kunnen worden.

Het is erg triest de niet ontwaakte mensheid te zien rondlopen met stomme gezichtsmaskers, ongeduldig wachtend op een inenting met giftige stoffen en een controle-chip, zonder een idee te hebben van wat er echt aan de hand is, en of het wel nodig is. Ze zouden het moeten weten; alles is “gemanipuleerde” transformatie die ontworpen is om gedood te worden, of in de wereldgevangenis binnen geleid te worden zoals vele jaren geleden gepland en beschreven is in Agenda 2030. Iedereen moet bij zinnen komen en ontsnappen aan deze valse realiteit. Bestudering van alternatieve nieuwsbronnen zal duidelijk maken wat echt aan de hand is, struikelend over realiteiten die nooit eerder zijn overwogen of ze zich konden voorstellen.

De hele mensheid is in groot gevaar
Het is letterlijk zij of wij, leven of dood, waarheid of leugen, vrijheid of slavernij, de hele mensheid is in groot gevaar. De waarheid gaat gepaard met een prijs – het is het einde van leugens en illusies waarop mensen hun hele leven hadden gebaseerd. Velen voelen zich verloren en zijn bang voor iets dat niet eens bestaat. Deze opzettelijke creatie van chaos is bedoeld om juist dat te doen.

Agenda 2030 is de agenda voor het jaar 2030, die refereert aan wereldwijd fascisme/communisme. Hier is een samenvatting van wat er op de agenda staat: Duurzame’ ontwikkeling – niet méér gebruiken dan vervangen kan worden – klinkt in eerste instantie verstandig genoeg, totdat men zich realiseert wat dit en "biodiversiteit" werkelijk betekent in de context van hun samenzwering. Want "Duurzame Ontwikkeling" en "Biodiversiteit" zullen ze je het volgende opdwingen:

Beëindiging van nationale soevereiniteit
- Planning en beheer door de staat van alle landbronnen, ecosystemen, woestijnen, bossen, bergen, oceanen en zoet water; landbouw; plattelandsontwikkeling; biotechnologie; met de waarborging van “gelijkheid”, in andere woorden; gelijke slavernij.
- De staat definieert de rol van het bedrijfsleven en de financiële middelen.
- Afschaffing van privé-eigendom – omdat het niet "duurzaam" is (alles is voor Bassie!)
- Herstructurering van de gezinsvorm
- Kinderen worden door de staat opgevoed
- Mensen wordt verteld wat hun baan zal zijn en waar ze moeten wonen
- Belangrijke beperkingen op het gebied van verplaatsingen
- Oprichting van "menselijke nederzettingszones"
- Massale hervestiging als mensen gedwongen worden hun land te ontruimen; o.a. de huizen, waar ze nu wonen
- Afstomping van het onderwijs (inmiddels al bereikt)
- Wereldwijd massale ontvolking t.b.v. de realisatie van het bovenstaande (gebeurt inmiddels)

Oorspronkelijk bestempeld als Agenda 21, die meer dan tweehonderd jaar geleden werd opgesteld. Onder vermelding van de voltooiingsfase in de loop van deze eeuw vóór 2030.

Nieuwe Wereld Orde
Het geheime plan van de Nieuwe Wereldorde is om de wereldbevolking terug te brengen tot op een “duurzaam niveau” in “eeuwig evenwicht met de natuur” door een meedogenloze Agenda voor Ontvolking en Reproductiecontrole. Een massale afslachting van de bevolking, via "gepland ouderschap", vergiftigd drinkwater en voedingsmiddelen, het gebruik van kunstmatige virussen, gevolgd door vaccinatie met controle chips en giftige stoffen om de verkoop van farmaceutica te bevorderen en de levensduur van de mens te verkorten, is nu aan de gang d.m.v. de Covid pandemie.

De wereld moet wakker worden, om te beseffen dat we ons hele leven lang voorgelogen zijn. Vanwaar we vandaan komen, tot waar we naartoe gaan, is alles een grote leugen. Maar de leugen die we hebben geleefd staat op het punt uit te komen. Als kennisgeving krijgt het volk de gigantische verkiezingsfraude en de Corona Hoax te zien, want zelf zien, doet geloven wat werkelijk voor hun ogen gebeurt.
Have a look at the WEF-site,at their list of partners: FB, Apple, Google, Amazon, AlibabaGr, Pfizer, Moderna, AZ, BlackRock, B&MGF, SorosFM,...

Cojona
De Lockdown wordt met 3 weken verlengd. Horeca en detailhandel MOETEN kapot van dit kabinet.
Extra steun voor ondernemers? Trap er niet in. Die is uiterst minimaal of je komt er niet voor in aanmerking. #Ruttedoctrine.
OMT-lid Menno de Jong was er al vrij zeker dat lockdown zou worden verlengd want we houden ons niet genoeg aan de regels. ‘Men moet zich echt aan de regels houden’
Het aantal besmettingen daalt niet snel genoeg, en nog steeds worden niet alle adviezen nageleefd. Met andere woorden: die verlenging is onvermijdelijk. Er is gelukkig weer sprake van een daling in Nederland, maar het daalt niet snel genoeg volgens De Jong. Een verlenging van de huidige lockdown, met mogelijk zelfs verzwarende maatregelen, lijkt onvermijdelijk op dit moment. Wat dus slecht nieuws is voor veel ondernemers in Nederland.

Hoe meer men zich laat testen hoe meer "positieve testen" om u in de angst modus te houden en eindeloze lockdowns met steeds meer beperkingen af te kunnen kondigen. Terwijl zo'n PCR-test geen diagnose KAN stellen omdat die daar niet geschikt voor is.

Kom, we gaan wat drinken ...op uw gezondheid en welbevinden PROOST !

U krijgt van mij nog de gehele peiling van Maurice de Hond van zondag 10 januari 2021:
VVD 33, PVV 25, CDA 18, D66 13, PvdA 11(-1), GroenLinks 10, SP 9, ChristenUnie 8, PvdD 7(+1), FVD 4, SGP 4, DENK 3, JA21 3(+1), 50 Plus 1, BIJ1 1, Code Oranje 0(-1)