Peilingen.
Met nog minder dan 75 dagen voor de volgende verkiezingen is er enige beweging onder het electoraat. Snap 2021.01.04 00h41m06s 001
Het aantal zwevende kiezers neemt, zo vlak voor de verkiezingen, alleen maar toe. Volgens de peiling van Maurice de Hond van vandaag is er een duidelijke toename te zien van twijfelaars. Het kwakkelende coronabeleid van het kabinet Rutte III zorgt ervoor dat zowel de VVD als het CDA nu een zetel moeten inleveren. Daarmee lijkt het ‘Wopke Hoekstra-effect’ voorlopig gestold. Maar liefst 47 procent van het electoraat geeft aan steeds minder vertrouwen te hebben in het coronabeleid van de regering. Vooral de trage start en de verwarring rondom het vaccineren speelt daarbij een grote rol.
Mede omdat de insteek van deze verkiezingen (nog?) niet zo duidelijk is en op dit moment het erop lijkt dat de VVD de grootste zal worden, geeft dat een deel van het electoraat als het ware de ruimte om te gaan “shoppen” onder de nieuwe partijen.


Peilingen.
Met nog minder dan 75 dagen voor de volgende verkiezingen is er enige beweging onder het electoraat. Snap 2021.01.04 00h41m06s 001
Het aantal zwevende kiezers neemt, zo vlak voor de verkiezingen, alleen maar toe. Volgens de peiling van Maurice de Hond van vandaag is er een duidelijke toename te zien van twijfelaars. Het kwakkelende coronabeleid van het kabinet Rutte III zorgt ervoor dat zowel de VVD als het CDA nu een zetel moeten inleveren. Daarmee lijkt het ‘Wopke Hoekstra-effect’ voorlopig gestold. Maar liefst 47 procent van het electoraat geeft aan steeds minder vertrouwen te hebben in het coronabeleid van de regering. Vooral de trage start en de verwarring rondom het vaccineren speelt daarbij een grote rol.
Mede omdat de insteek van deze verkiezingen (nog?) niet zo duidelijk is en op dit moment het erop lijkt dat de VVD de grootste zal worden, geeft dat een deel van het electoraat als het ware de ruimte om te gaan “shoppen” onder de nieuwe partijen.

De PVV van Geert Wilders verliest ook een zetel maar staat nu nog steeds op een robuuste 25 zetels in de peilingen. Bij Forum voor Democratie zien we geen verschuivingen. De partij van Thierry Baudet staat al weken op vier zetels. Met de politieke onrust die vorig jaar ontstond binnen de partij, is vier zetels een hele mooie score voor nu. Bovendien laten deze vier zetels duidelijk zien dat FVD nog altijd een redelijk sterke achterban heeft. De SGP, die andere conservatieve partij op rechts, staat eveneens al wekenlang stabiel op vier zetels.
Bij de peiling van vandaag komen we op 4 zetels voor de nieuwe partijen. 2 voor JA21, 1 voor Code Oranje en 1 voor BIJ1. Gezien het feit dat nieuwe partijen de volledige kiesdeler moeten halen (dus minimaal een getal te halen dat waarschijnlijk tussen de 65.000 en 70.000 zal liggen) kan het zomaar gebeuren dat er uiteindelijk slechts 1 à 2 zetels naar die nieuwe partijen gaan of 5 à 6. Dat zal mede afhankelijk zijn aan de inzet die de verkiezingen gaan krijgen en/of door actuele gebeurtenissen in de laatste maand voor de verkiezingen.

Vaccinatiebereidheid 2-1-2021 en de reactie op de trage start. Voor de derde keer is via Peil.nl vastgesteld of de Nederlanders zich willen laten vaccineren en in hoeverre die wens samenhangt met de politieke voorkeur. Voor alle ins en outs moet u naar Peil.nl

VVD weer de grootste?
Als ik Maurice de Hond en EenVandaag moet geloven hoeven we in maart 2021 eigenlijk helemaal niet te gaan stemmen. Rutte wint toch wel. Sinds het begin van de coronacrisis kan de VVD niet meer stuk. Het is inmiddels niet meer de vraag óf de VVD op 17 maart 2021 als grootste uit de verkiezingsstrijd komt, maar alleen nog met hoeveel zetels.

Tegelijkertijd heeft Rutte ook weinig of niets te duchten van de concurrentie, want die is er niet echt. FVD van Baudet is door het kartel vakkundig pootje gelicht, en het CDA ligt volledig in puin na desastreus verlopen leiderschapsverkiezingen. D66 kan nog geen deuk in een pakje boter slaan met een sneaky Sigrid Kaag op sneakers. 50 Plus heeft het te druk met ruzie maken en dan is er nog de nieuwe rechtse partij JA21 van Joost Eerdmans en Annabel Nanninga, die op zich weer een kopie is van Thierry Baudets FVD. Ook van de andere 365.000 nieuwe partijen die op rechts meedoen heeft Rutte weinig te vrezen. Niet van Richard de Mos. Niet van Code Oranje. Op links heeft Rutte al helemaal geen tegenstand te duchten. De SP is volledig de weg kwijt, GroenLinks is wereldvreemd en vooral verliefd op zichzelf en de PvdA wil en kan maar geen eenheid worden. Tegelijkertijd komt de linkse samenwerking nog altijd niet van de grond, omdat het drietal elkaar nog altijd als concurrenten ziet en niet als soortgenoten.

10 jaar de VVD als grootste partij van het land met veruit de meeste burgemeesters, wethouders, gemeenteraadsleden, commissarissen van de Koning, provinciale Statenleden én de grootste in de Eerste- én Tweede Kamer leverden een keur aan problemen op, zoals de Toeslagenaffaire, een puinhoop bij de compensatieregeling voor Groningers, een maar niet te bedwingen woningcrisis, een energietransitie die maar niet van de grond wil komen, meer daklozen dan ooit, ruim een miljoen mensen die op of onder de armoedegrens leven, Jeugdzorg (of wat daar nog van over is) in de problemen, een keur aan ziekenhuizen failliet of gesloten (o.a. Slotervaart Ziekenhuis, IJsselmeerziekenhuis, Bronovo Ziekenhuis), de nog steeds niet opgeloste stikstofcrisis en talloze racisme demonstraties.

En terwijl een groot deel van Nederland onder de armoedegrens leeft gaat het bedrijfsleven er met honderden miljarden aan staatssteun en belastingdouceurtjes vandoor. Het halve Italiaanse bedrijfsleven heeft een hoofdvestiging op de Zuidas omdat ze in Nederland bijna geen belasting betalen en in Italië het volle pond. Gevolg: Italië komt in financiële problemen en de Nederlandse belastingbetaler mag de Italiaanse staatskas gaan vullen. Maar daarmee houdt het nog niet op. Internet taxidienst Uber verhuisde haar hoofdkantoor van de Bahamas (!!) naar de Amsterdamse Zuidas om (weliswaar eenmalig) een belastingdouceurtje van liefst 6 miljard (!!) euro op te strijken omdat in Nederland patenten en octrooien niet belast zijn. Unilever betaalde al helemaal geen belasting meer en lobbyde zelfs bij Rutte om ook haar aandeelhouders vrij te stellen van het betalen van belasting. Toen zelfs De Telegraaf dat een slecht idee vond verhuisde Unilever het hoofdkantoor van Rotterdam naar Londen.

Rutte zelf werd in 2007 veroordeeld voor aanzetten rassendiscriminatie. De VVD is al jarenlang koploper inzake schending integriteit. De Toeslagenaffaire kleeft aan Weekers via Wiebes t/m Rutte als leidinggevende van drie kabinetten. Klaas Dijkhof ontving drie jaar lang 5.000 euro reiskosten per maand (!!) + jaarlijks nog eens 37.000 euro bovenop zijn salaris van 100.000 euro als Tweede Kamerlid. Dijkhof meende daar nooit iets van te hebben gemerkt. Halbe Zijlstra loog over zijn verblijf in een buitenhuis van Vladimir Poetin. Thierry Aartsen uitte racistische teksten richting Sylvana Simons. Anouschka van Miltenburg gooide een klacht zonder omkijken door de shredder heen en Fred Teeven, Ard van der Steur en Ivo Opstelten waren een bonnetje kwijt.

Maar het zal de rechtse kiezer allemaal worst wezen.
Het is duidelijk: bij totaal gebrek aan concurrentie stevent de VVD in maart 2021 gewoon weer op de absolute verkiezingswinst af. Zelfs als Rutte in een rechtstreekse televisie uitzending puppyś dood slaat, of standrechtelijk mensen executeert dan nog zal de VVD niet verliezen. Niemand kan Rutte wat maken. Hij is onaantastbaar. Vooral ook omdat de concurrente vooral met zichzelf bezig is. Eigenlijk hoeven we in maart 2021 niet te gaan stemmen. Rutte wint toch wel.

De Toestand in de Wereld
Economische Zondvloed
Wat is er economisch, technologisch, geopolitiek en moreel gaande in de wereld ? De destructie van de middenstand, de extreme controledrang, de plannen om elk van ons via computer-brein interfaces aan ‘de cloud’ te koppelen, robotisering, massieve mind control en meer. Doel: instelling van een superprofijtelijk hightech slavernijsysteem. Voor de instelling van dat systeem, de totale transformatie van de huidige wereld op het gebied van bancaire, economische, politieke, sociale, psychologische en religieuze verhoudingen, is corona de dekmantel.
De schuldenberg van de grote banken is hoger dan de top van de Himalaya’s, en sinds de val van Lehman Brothers volgde crisis na crisis. Hierbij moet worden opgemerkt, dat deze crises niet zomaar ontstaan, maar dat vooral de allergrootste banken daartoe hebben bijgedragen, met het doel hun macht te vergroten.

De pandemie en de mogelijke gevolgen ervan werden al vooraf uitgetest via ‘Event 201’, voortreffelijk beschreven in het werk van Karina Reiss en Sucharit Bhakdi.

Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie tot het coronavirus en de mijns inziens gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende.
Zoals ik het beleef, is er een intense oorlog aan de gang tegen de ziel van de mens. Er is een soort eindslag aan de gang om ons onze vrijheid, het kostbaarste geschenk dat we hebben mogen ontvangen, volledig af te nemen en ons door bewaking en totale controle tot slaaf te maken. En als de klap op de vuurpijl, ons onze menselijkheid af te nemen en ons te ontzielen door transhumanisering....Het interesseert de mensen niet.

Nieuwe Wereld Orde
Rutte wil New World Orde. Meestal weten politici hun werkelijke doelstellingen aardig te verbergen, maar soms gaat er toch iets niet helemaal goed. Zoals bij Bill en Melinda Gates die doen voor komen als of ze de wereld willen redden maar per ongeluk loslaten dat ze de wereldbevolking via vaccineren willen reduceren. Zo heb je ook de zichtbare politiek van het NOS journaal, vol met fabeltjes waar het volk mee zoet wordt gehouden en je hebt de echte politiek die absoluut niets met de kiezers te maken heeft, maar alles met geheime genootschappen, vrijmetselaars en denktanks.

Zoals Rutte die enige tijd geleden in een toespraak verkondigde dat er een wereldorde moet komen die weer een tijd mee kan. Dat was bij een bijeenkomst van de Nederlandse Atlantische Commissie, een spruit van de bekende Amerikaanse denktank Atlantic Council, die financieel in de lucht wordt gehouden door wapenfabrikanten zoals Raytheon en Lockheed Martin. Waar je uiteraard een select aantal leden van de Chazaarse mafia tegenkomt zoals Michael Weiss en Dmitry Alperovich en die wordt gedomineerd door mensen die Rusland haten en mensen die Rusland uit de grond van hun hart haten. (RT)
Deze denktanks zijn machtige organisaties en over hun rol in onze wereldorde kan je uitgebreid lezen op de website. Het zijn ogenschijnlijk particuliere clubs die een ontzettend grote invloed uitoefenen op de politiek en worden gesponsord door bepaalde belanghebbenden.

De Atlantische Commissie werkt samen met overheidsinstellingen, politieke instellingen, wetenschappelijke instituten en non-gouvernementele organisaties in binnen- en buitenland, en op ad-hoc basis met het bedrijfsleven. Het was bij deze club dat Rutte enige geleden een toespraak hield, waarbij hij duidelijk liet merken wat zijn werkelijke doelstelling is. Die is niet om goed te zorgen voor het Nederlandse volk, maar wel om dat volk klaar te stomen voor een nieuwe wereldorde, zoals hij zelf zegt. Bij die Atlantische Commissie is Rutte onder gelijkgestemden en heeft hij zich in zijn enthousiasme over de geplande New World Order niet helemaal kunnen beheersen. Rutte is eveneens lid van één van de machtigste vrijmetselaarsloges ter wereld.
Het menselijk ras wordt niet geregeerd door vertegenwoordigers van het volk zoals het woord democratie doet vermoeden. Ze willen het wel zo doen voorkomen, maar in werkelijkheid werken die volksvertegenwoordigers meestal voor andere opdrachtgevers.

Er is al wel degelijk een wereldregering, alleen dat is een regering die zich verborgen houdt voor het volk. Het is een regering die verspreid is over 36 Super Loges van de vrijmetselarij. De eerder genoemde 36 Super Loges controleren op hun beurt weer een aantal belangrijke evenementen en instituten. Ze noemen dit para loges zoals bijvoorbeeld de Bilderberg Conferentie, Bohemian Grove Club, Fabian Society, Pilgrims Society, Round Table, Royal Institute of International Affairs, Council of Foreign Relations, Trilaterale Commissie, Tavistock, Groep van 30, Skull and Bones enz. Ze zijn allemaal al meerdere keren voorbij gekomen op onze site. Die 36 Super Loges zijn weer onderverdeeld in twee ogenschijnlijke “tegenstrijdige” kampen, de democratische en de niet democratische.
Voor ons is voor vandaag van belang één van de machtigste niet democratische Europese Super Loges en dat is Pan Europea.
Coudenhove-Kalergi heeft in 1947 de antidemocratische Ur-Loge Pan-Europa opgericht. (Robin de Ruiter 4 115) Er is een nauwe verstrengeling van de vrijmetselarij met de Europese politieke leiders die verborgen blijft voor de ogen van de buitenwereld (Robin de Ruiter p.117). Jean-Claude Juncker, Mark Rutte, Henk Kamp en Klaas Knot zijn lid van de loge Pan-Europa. Bekende Nederlanders die tot andere Ur-Loges zijn toegetreden zijn Jan Peter Balkenende, Jeroen Dijsselbloem en Ben van Beurden. (Robin de Ruiter 4, p.24-27, 39, 118,134 is mede gebaseerd op Gioele Magaldi, Massoni: Società a responsibilità illimitata-La Scoperta della Ur-Lodges, Milaan 2016)

De groep waar Rutte bij hoort is, uiteraard zouden we willen zeggen, één van de meest enge en valt in de categorie: niet democratisch. Het is ook één van de meest machtige en houdt zich bezig met de vervolmaking van de Nazi Superstaat en de vernietiging van de soevereiniteit en de identiteit van de Europese landen.
Ze zijn voortvarend op weg zoals we om ons heen kunnen zien.

Wat ik nu dus zo vreemd vind is dat uit peilingen blijkt dat Rutte en de VVD op 41 % van de stemmen mag rekenen voor de volgende verkiezingen en dat het bijna zeker is dat de VVD opnieuw de grootste partij wordt.
Ik weet niet wie Maurice de Hond interviewt of waar hij zijn peilingen houdt, maar volgens mij doet hij dat in plaatsen als Aardenhout, Wassenaar, Driehuis en het Gooi waar de doelgroep van de VVD wonen.

Mensen op straat hoor je dagelijks afgeven op de VVD en Rutte, maar in de peilingen van de Hond staat de VVD als grootste partij en wordt Rutte nog net niet heilig verklaard. Kijk, dat de elite erg blij is met Rutte als minister president van Nederland is duidelijk, ook het bedrijfsleven heeft er niets op tegen dat Rutte nog 4 jaar...vooral belastingtechnisch erg fijn voor de grote bedrijven, maar voor de mensen in de straat ?????

Toch wordt ons via de MSM voorgehouden dat uit peilingen iedereen blij is met Rutte en de VVD en dat beide daardoor boven aan de lijst staan en voorspelt wordt dat de VVD opnieuw als grootste partij uit de verkiezingen komt.Dat rijmt niet met elkaar. Volgens mij zijn er helemaal geen verkiezingen nodig volgend jaar. Volgens mij staat allang vast dat de VVD wéér als grootste uit de bus komt en Rutte vrolijk door kan gaan met waar hij goed in is. Het bedrijfsleven, de aandeelhouders en de hoge hotemetoten in Brussel zijn veel te blij met mensen als Rutte om ze weg te laten stemmen door het klootjesvolk. Ga er dus maar vanuit dat de crisis nog 4 jaar langer duurt.
Crisis..................
Ja, je kan kiezen uit : CO2 crisis, PFAS crisis, Stikstof crisis, Corona crisis en als je uit deze 4 opties geen keuze kan maken, wees dan aub gerust !!!!!!
In de komende 4 jaar komt M. Rutte heus wel weer een nieuwe crisis en ik gok erop dat dit een drinkwater crisis gaat worden i.v.m. de hete zomers en lange periodes van droogte.

Bron: HOGE POLITICI IN DE GREEP VAN UTRAGEHEIME VRIJMETSELAARSLOGES (ISBN 9789079680702) Robin de Ruiter.
Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges Dit boek is een uniek boekwerk met de hedendaagse politiek als herkenbaar thema. Het omvat nooit eerder gepubliceerde onbekende informatie, waartoe slechts een enkeling toegang heeft. De informatie is afkomstig van vijf hoge politici. Onder anderen Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterrand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, de nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten. Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben. De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ’Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd.

Terug naar de waan van de dag

Toeslagenaffaire
Toeslagenaffaire zou Rutte en het kabinet de kop moeten kosten. Er werd een keihard rapport verwacht en dat kwam er dan ook. Misschien te hard en te weinig specifiek op één instantie gericht om politiek effectief te zijn. Want u weet: als het de schuld van iedereen is verdwijnt zo´n onderwerp als de wiedeweerga uit de publiciteit. Dat zien we nu dan ook gebeuren – bij de staatsomroep heeft iemand zich gerealiseerd dat het geheel logischerwijs Rutte (en dus het kabinet) de kop zou moeten kosten, maar dat dat met NL2021 in aantocht ‘de verkeerde partijen’ de wind in de rug zou geven.

De verdwijning van Rutte is de staatsomroep ongetwijfeld het een en ander waard, maar niet als daarmee tegelijk Lodewijk Asscher (verantwoordelijk minister van Sociale Zaken en wegkijker) in het politieke graf verdwijnt en ook D66 de schuld krijgt van de partij die dit met haar besturende minkukels in de soep liet lopen. D66, PvdA en uit noodzaak de VVD blijven bij de staatsomroep favoriet, en die als groep tegelijkertijd het graf in helpen is een doodzonde lijkt men in Hilversum te denken. Dat zien we dan ook. Aanvankelijk leek de staatsomroep nog aan te koersen op het aanstoken van een groot schandaal (wat het ook is, geen misverstand mogelijk). Daarna kwamen er mooie zalvende woorden van een bekend type: "Mag nooit meer gebeuren"

Mag nooit meer gebeuren??? “Had nooit mogen gebeuren” lijkt me accurater. Hiermee wordt door het kabinet immers gesuggereerd dat het ‘all in a day’s work‘ was. Nog altijd meer dan vanuit de houdbaarheid van dit kabinet handig was, maar desondanks een soort debunking van waar het om draait. Leermomentjes van dingen die iedereen op zijn klompen dient aan te voelen behoren anathema te zijn. Maar, Rutte gaf de rechtsstaat de schuld...!! Hij is het eens met de harde conclusies van de toeslagencommissie dat de beginselen van de rechtsstaat zijn geschonden. Hij spreekt over een “heel heftig” en een “terecht” rapport. “Je ziet dat de rechtsstaat niet de burgers heeft beschermd en in een hele heftige mate schade heeft toegebracht”, aldus de premier in zijn eerste reactie.

Schandalig, volstrekt schandalig.
Bovendien, als premier is hij daarvoor direct verantwoordelijk. De parlementaire ondervragingscommissie had dat scherp gezien, en u ziet hierboven hoe Rutte de zaken dan verdraait en bijna omkeert.

De parlementaire ondervragingscommissie concludeerde dat de ouders ongekend onrecht is aangedaan nadat ze onterecht als fraudeur werden aangemerkt bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Er is volgens de commissie in strijd gehandeld met de beginselen van de rechtsstaat.

Bizar.
We kregen vervolgens derhalve een paniekreactie vanuit het kabinet, dat het rapport de daarop volgende week voor het eerst wordt besproken, en in januari een langere reactie verwacht kan worden. Daarmee koerst het kabinet af op een uitputtingsslag, en naarmate de verkiezingen dichter naderen zal de animo in de Kamer er nog wat mee te doen navenant afnemen. Bij zowel VVD als PvdA zal men gaan beseffen dat de fall out van de Toeslagenaffaire hen potentieel kan doen halveren op 17 maart, en ook andere partijen zullen risico’s zien die men liever mijdt. Hoe langer Rutte een formeel debat vermijden kan, des te meer kans bestaat dat het helemaal in het niets verdwijnen zal. De Kerstdagen en het korte reces tot in januari gaven hem nu de kans het momentum dat zijn aftreden zou betekenen te temperen. En wat we al voorzagen: Mogelijk door voor een eventueel debat ook nog te komen met een genereuze tegemoetkoming voor de getroffenen – met verkiezingen om de hoek mag zoiets vast en zeker wel iets kosten.

De SP begreep het heel goed, maar lijkt machteloos de zaken nog een ander scenario te geven. Want van uitstel komt afstel:
SP-leider Marijnissen noemt de conclusies van de parlementaire ondervragingscommissie “heel helder”. Volgens haar is het kabinet verantwoordelijk voor het vernielen van de levens van de gedupeerde gezinnen.

Politiek ziet Wilders het als zo vaak scherper dan veel van zijn collega´s: PVV-leider Wilders wijst de vinger naar het huidige èn vorige kabinetten: “Dit is dus het Nederland van Rutte en Asscher. Een overheid die mensen keihard in de steek laat, de rechtsstaat opzij zet en onschuldigen zonder enige gêne criminaliseert en collectief de andere kant opkijkt. De Nederlandse overheid is totaal los gezongen van de burger.”

En bij D66 zien ze de bui hangen: D66 noemt de hele zaak een zwarte bladzijde in de geschiedenis van de Nederlandse politiek en rechtsstaat. “Niemand binnen de overheid nam echt verantwoordelijkheid”, zegt Kamerlid Steven van Weyenberg. Net als de meeste partijen in de Tweede Kamer wil hij dat het huidige toeslagensysteem wordt afgeschaft en vervangen wordt door een eenvoudiger systeem

Waar gaan we naar toe? Het lijkt er sterk op dat een meerderheid het graag over de verkiezingen getild zal zien. Dat zal men wel als ‘zorgvuldiger’ gaan betitelen. Een mooi woord om iets te laten verzuipen in een glas waarin men net een ferme plas….
Rutte zoekt nog even uit wie hij gaat opofferen, want hijzelf is natuurlijk opeens niet verantwoordelijk. Met de Coronacrisis is De Jonge het slachtoffer. Met de toeslagenaffaire denk ik dat Wiebes nu niet meer lekker op zijn stoel zit. Hoe dan ook: Rutte blijft.
Rutte wast weer zijn handen in onschuld. Hij is tenslotte niet meer dan de baas van het hele spul. Democratie draait erom dat alles onder de pet wordt gehouden wat het daglicht niet verdraagt. Daartoe zijn alle middelen geoorloofd, zo is inmiddels duidelijk. Ook illegale middelen, zolang er een legaal sausje overheen kan worden gegoten. Ook ondemocratische middelen, want met een 50 plus 1 meerderheid is alles democratisch. Ook al zit iedereen in het pak genaaid door een hysterische lappendeken van een regeerakkoord.
Waarbij Rutte inmiddels gewetenlozer en corrupter is dan Poroshenko, de voormalige president van Oekraïne. En dan durven de kartelpartijen, die geen haar beter zijn dan Rutte ook nog Polen en Hongarije de maat durven nemen vanwege hun (vermeende) gebrek aan democratie.

Syrië
Syrië wordt een probleem. Rutte heeft heel veel te verbergen over de Syrische burgeroorlog. Niet alleen lijkt het er veel op dat de regering illegaal heeft besloten de Amerikanen steun te verlenen die Obama zelf niet aandurfde, maar bovendien leidde de mislukking van deze politiek mede tot de golf vluchtelingen gemengd met opportunistische meelifters die onder andere Nederland in 2015 vervolgens moest opvangen. Totaal onaanvaardbaar, en een schande voor het land.

Natuurlijk wil je daarnaar een onderzoek. Daar is Rutte voor gaan liggen: De Kamer spreekt al twee jaar over zo’n onderzoek naar het zogeheten NLA-programma. Rutte zou zich in de ministerraad tégen een feitenonderzoek hebben uitgesproken. Ook zou hij verschillende bewindspersonen hebben gevraagd om aan hun fracties te laten weten dat hij niet wil dat het onderzoek er komt.

Het wordt namelijk al maar erger: Twee jaar geleden onthulden Nieuwsuur en Trouw dat het kabinet jarenlang gewapende rebellen in Syrië had gesteund die mensenrechten schonden en samenwerkten met terroristen. Het kabinet voorzag ze onder meer van honderden pick-uptrucks, satelliet apparatuur en uniformen. De Kamer was al die tijd beloofd dat alleen ‘gematigde’, democratische groeperingen steun zouden ontvangen en dat het om civiele goederen zou gaan.

De smoesjes zijn tè doorzichtig; Na de publicaties stemden alle coalitiepartijen in met de motie-Omtzigt. Die motie vroeg om een onafhankelijk feitenonderzoek naar het programma, en een zogenoemd ‘toetsingskader’ te ontwikkelen voor de toekomst. De adviesorganen AIV en de CAVV werden hiervoor aangewezen. Nu, twee jaar later, ligt er wel een toetsingskader, maar tot een feitelijk onderzoek is het nooit gekomen.

En toen kwamen er verkiezingen aan, waren de coalitiepartners elkaar goed zat en lag er nog een open eindje: CDA en ChristenUnie willen dat het feitenonderzoek er alsnog komt, en dienden daartoe afgelopen maand opnieuw een motie in. Minister Blok ontraadde het voorstel. Hij zegt dat een onderzoek tot “grote problemen” zal leiden omdat “een heel groot deel van de informatie vertrouwelijk is”. Ook zou het “spanningen” teweegbrengen bij “bondgenoten”

Trucks waarop je met weinig moeite afweergeschut achterop monteren kunt. Het is wel een èrg faciliterend voertuig, dat je van nature in het MO niet ziet. Het is een soort model dat in de USA echter mateloos populair is. Ook al waren het Toyota’s, zeker is dat ze via de USA naar Syrië zijn gekomen.

U ziet waar dit heen gaat: als het netjes wordt uitgezocht kost het dit kabinet en de premier de kop, komt de heilig verklaarde Obama negatief in de schijnwerpers als oorlogshitser en wordt ons land te kijk gezet als huurlingenstaat. De PvdA is er bovendien als de dood voor, want het was het kabinet Rutte-2 van VVD-PvdA dat dit op het geweten heeft. Na de Toeslagenaffaire heeft men het daar al moeilijk genoeg, lijkt men te denken.

Dat we in oorlog waren zonder dat te weten zal de PvdA worst zijn als ze bij NL2021 maar aan de macht komen kan. Een staatsgeheim NLA-programma betekent niet dat dan alles dan illegaal mag zijn.

Rutte en consorten van de mainstream maken deel uit van de internationale Deep State, die landen en bevolkingen op termijn vernietigen, middels misleiding en verderf zaaien. Vergis je niet met deze meneer. Achter de joviale lach zit een venijnig individu, die zelfs in zijn persoonlijk leven geen ruimte heeft voor anderen.

Natuurlijk moet hier duidelijkheid over komen. Deze praalhans denkt overal mee weg te komen. Laat de zaak onderzoeken door bijvoorbeeld het zo geliefde strafhof. De moslim invasie hebben we aan hem te danken de bevolking wordt niets gevraagd maar mag wel betalen, dat is democratie. Rutte is een ramp voor het land. We zijn een narco staat geworden en iedere crimineel is hier welkom . Onze steden zijn shitholes geworden en worden bestuurd door moslims en communistische trutten .Onze banken weten niet meer waar ze onze plofautomaten moeten plaatsen en de politietop viert feest in de moskee.

En toen ineens bleek dat er sprake is van een ‘Rutte-doctrine’ in de parlementaire handelwijze waarop Mark Rutte zijn politieke werk meent te mogen doen. Want hij vindt, dat journalisten, en daarmee het hele volk, het NIKS AAN GAAT, hoe besluiten tot stand komen, tussen ambtenaren onderling, tussen politici onderling, noch tussen politici en ambtenaren.. “Want dan is het vertrouwen weg, om vrijuit te kunnen spreken/overleggen”, aldus Rutte. Heel sluw schermt hij daarmee het intrigantentoneel volledig af. Kijk hoe NVJ-journalisten spreken over deze beslissing om buitenspel te komen staan en… HOE TEGELIJKERTIJD RUTTE’s MANIPULATIES omtrent informatievoorziening in het democratische systeem, aan het licht komen..!! …

Tijdens een verhoor over de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst vorige week, blijken een aantal opmerkingen van premier Mark Rutte in journalistieke kringen nogal te hebben gezorgd, voor van verbazing opgetrokken wenkbrauwen. Rutte stelde en bevestigde, dat op zijn departement, het ‘Ministerie van Algemene Zaken’ door ambtenaren soms wordt ‘gegrapt’ om niet alle gevoelige informatie vast te leggen. Om de werking van de WOB ( de wet openbaarheid van bestuur) feitelijk te ondermijnen.

Vervolgens doet de man nóg een bizarre uitspraak tijdens zijn verhoor. Over de volledig ongebruikelijke manier van werken op dat ministerie: “Want we hebben gewoon niet de tijd om alles op papier te zetten. Het is een klein departement”. Tegelijk ontkende Rutte dat deze WOB daarin een rol speelt, in tegenspraak met wat ambtenaren onderling aan ‘grapjes’ hieromtrent uitwisselen..! Rutte: “Ik heb nooit opdracht gegeven niets op te schrijven”. Dat de man daarmee op sluwe wijze de zaken omdraait, zal je opvallen: hij hoort JUIST de opdracht te geven alles op te schrijven en documenteren..!

Het valt allemaal wel mee…??
Maar volgens Rutte valt het allemaal wel mee, en daarbij ‘is het altijd zo gegaan’.. En hij heeft nou eenmaal een klein ministerie en ‘niet de mankracht’ of ‘de tijd’ om dingen op te schrijven. Wat een slappe hap. Alsof één of twee mensen extra, administratief belast met documentatie- en informatie-verslaglegging, teveel geld zou kosten.. En dát op Algemene Zaken ambtenaren worden aangespoord om zo min mogelijk op schrift te stellen moet volgens hem vooral ‘in grappende zin’ worden opgevat.
Volgens Rutte heeft dat niks te maken met de vrees dat aantekeningen of app-verkeer opgevraagd zouden kunnen worden via de WOB. Leden van de parlementaire commissie vonden zijn ontkenning opvallend. Daarbij blijkt dat Rutte/Algemene Zaken weet heeft van het FEIT, dat in de toeslagenaffaire wettelijke termijnen voor openbaring van informatie op verzoek van journalisten opzettelijk overschreden worden, en daarbij de boete voor lief wordt genomen.

Syrië
En dan zijn daar tegelijkertijd: de RUTTE-manipulaties over Syrië..Tja, en alsof de duvel ermee speelt, komt het bericht dat Rutte een uiterst gevoelige politieke zaak, bewust aan het traineren is. Hij heeft namelijk hoogstpersoonlijk geprobeerd, een onderzoek naar Nederlandse steun aan Syrische rebellen te blokkeren. Bronnen van drie verschillende coalitiepartijen hebben dat laten weten aan Nieuwsuur.

Het gaat om een onderzoek naar het Nederlandse hulpprogramma voor Syrische strijdgroepen, ook wel bekend als het NLA-programma. Rutte zou zich tijdens de ministerraad expliciet tegen een feitenonderzoek hebben uitgesproken. Twee jaar geleden onthulden Nieuwsuur en Trouw, dat het kabinet-Rutte, jarenlang gewapende rebellen in Syrië had gesteund, die keihard mensenrechten schonden en samenwerken met terroristen.

Het kabinet voorzag ze onder meer van honderden pick-uptrucks, satelliet apparatuur en uniformen. De Kamer werd al die tijd beloofd en naar nu blijkt, op de mouw gespeld, dat alleen ‘gematigde’, democratische groeperingen deze steun zouden ontvangen. En dat het daarbij dus alleen om civiele goederen zou gaan. Nederland zou aldus, tussen mei 2015 en voorjaar 2018, in totaal 22 gewapende gematigde groepen in Syrië hebben gesteund.

Maar deze, geheim gebleven organisaties, schonden mensenrechten en werkten samen met terroristen. Nederland doneerde voor ruim € 25 miljoen aan auto’s, voedsel, medicijnen, communicatieapparatuur, tenten, uniformen en trainingen. Toen dit bekend werd, nam de Tweede Kamer een motie aan, voor een onafhankelijk feitenonderzoek naar deze zaak.

Daarop zou Rutte, volgens bronnen aan Nieuwsuur aan verschillende bewindspersonen hebben laten weten, zo’n feitenonderzoek niet te willen. En hij heeft dat ook doodleuk in de ministerraad gemeld. De democratie gewoon keihard de nek omdraaien.. Hij zou de verschillende bewindspersonen hebben gevraagd, aan hun fracties te laten weten, dat hij niet wil dat het onderzoek er komt. Bewindspersonen dus, van de coalitiepartners, onder wie de ChristenUnie en het CDA. Menslievendheid voorop, zullen we maar zeggen..

Onduidelijk is nog, waarom Rutte niet wil, dat er een feitenonderzoek komt. Volgens minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken zou onderzoek tot ‘grote problemen’ leiden omdat ‘een heel groot deel van de informatie vertrouwelijk is’. En daarbij, aldus Blok, zou er ‘spanningen’ ontstaan, bij ‘bondgenoten’ (NAVO?) die bij het steunprogramma betrokken waren.

De Toestand in de Wereld

Economische Zondvloed
Wat is er economisch, technologisch, geopolitiek en moreel gaande in de wereld ? De destructie van de middenstand, de extreme controle drang, de plannen om elk van ons via computer-brein interfaces aan ‘de cloud’ te koppelen, robotisering, massieve mind control en meer. Doel: instelling van een superprofijtelijk hightech slavernijsysteem. Voor de instelling van dat systeem, de totale transformatie van de huidige wereld op het gebied van bancaire, economische, politieke, sociale, psychologische en religieuze verhoudingen, is corona de dekmantel.
De schuldenberg van de grote banken is hoger dan de top van de Himalaya’s, en sinds de val van Lehman Brothers volgde crisis na crisis. Hierbij moet worden opgemerkt, dat deze crises niet zomaar ontstaan, maar dat vooral de allergrootste banken daartoe hebben bijgedragen, met het doel hun macht te vergroten.

De pandemie en de mogelijke gevolgen ervan werden al vooraf uitgetest via ‘Event 201’, voortreffelijk beschreven in het werk van Karina Reiss en Sucharit Bhakdi.

Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie tot het coronavirus en de mijns inziens gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende.
Zoals ik het beleef, is er een intense oorlog aan de gang tegen de ziel van de mens. Er is een soort eindslag aan de gang om ons onze vrijheid, het kostbaarste geschenk dat we hebben mogen ontvangen, volledig af te nemen en ons door bewaking en totale controle tot slaaf te maken. En als de klap op de vuurpijl, ons onze menselijkheid af te nemen en ons te ontzielen door transhumanisering....Het interesseert de mensen niet.

Rutte en verantwoordelijkheid nemen ? Hij neemt het nog niet voor een misdaad van zijn regering tegen de grondwet van de staat, laat staan voor die schoenenclown. Rutte heeft De Jonge nodig om de aandacht aan hem af te leiden. Die andere stripfiguur, Wiebes, krijgt straks de zwarte Piet voor de toeslagenaffaire en hij gaat vrolijk stuntelend verder, waarschijnlijk gesteund door een domme kiezersmassa die wordt gehersenspoeld door praatprogrammas van de Publieke Omroep. Helaas....

Terug naar de waan van de dag
Het meest zorgelijke aan Corona is de verwoesting die plaatsvindt bij de schijnbare slagkracht en moraal van politici. Dat de leugenpremier er onlangs weer ouderwets op los ging lijkt niemand zelfs nog te verbazen. Want wat beweerd wordt over de mondkapjes doet gewoon pijn aan je ogen.

Tweede Golf
Clown Rutte van de Nederlandse dorpspolitiek heeft op sterke aandrang van internationale opdrachtgevers (door sommigen internationale partners genoemd) de opdracht gekregen in het najaar een 2e golf uit te rollen. Rutte, de eeuwige vrijgezel zonder ethiek, moraal en kinderen doet dat.
Zo’n ‘levensgevaarlijk’ virus is natuurlijk het perfecte breekijzer voor het handhaven van de restrictieve, economisch en maatschappelijk funeste maatregelen. Voorkomen moet worden dat de internationale agenda in het water valt. Alles moet in het werk gesteld worden voor het narratief.

Main Stream Media
Veel mensen kunnen zich weinig voorstellen bij het FEIT, dat wereldwijd, de nieuwsvoorziening in handen is van slechts enkele partijen. En dat dáár achter mega-financiers zitten, die het niet om geld gaat, maar om invloed en controle. Om manipulatie en beheersing van mensen, landen, in aanleiding tot heerschappij. Zie hoe de media zijn verworden tot spreekbuis van hén die je het minst zou moeten vertrouwen. Het grote verhaal daarbij blijft vanzelfsprekend, in hoeverre journalisten nog bereid zijn, hypotheek en vet-betaalde banen in de waagschaal te stellen, voor journalistieke onafhankelijkheid. Want uiteindelijk gaat het daar om..

Is dit spreekwoord, ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt’, in de journalistiek van kracht?

Is het inmiddels dan zó erg geworden, dat journalisten er het zwijgen toe doen? Door simpel de waarheid te verzwijgen en niet meer -zoals normaal is voor dit vak- de twee kanten van het verhaal laten horen..? Het lijkt er wel op. Vandaar dat alternatieve media in de afgelopen decennia als paddenstoelen uit de grond zijn gekomen.

En áls er dan verzwegen wordt, wat gewoon als informatie, neutraal en dagelijks aan mensen aangeboden dient te worden, dient al snel de vraag op, WAAROM deze informatie dan verzwegen wordt… Nou simpel, het antwoord is hetzelfde antwoord, als waarom erudiete mensen gecensureerd worden, als zij een verhaal, hún verhaal willen vertellen over bijv. de presidentsverkiezingsfraude in de VS.. (want die vindt plaats!!). Of als specialisten, erudiete wetenschappers, medici en artsen, hun verhaal willen delen, over een alternatieve visie op Corona/COVID-19…? DIENEN DEZE MENSEN GECENSUREERD…??

U krijgt van mij nog de gehele peiling van Maurice de Hond van zondag 3 januari 2021
VVD 33(-10, PVV 25(-1), CDA 18(-1), D66 13(+1), PvdA 12(-1), GroenLinks 10 SP 9, ChristenUnie 8(+1), PvdD 6, FVD 4, SGP 4, DENK 3, 50 Plus 1, JA 21 2(+1), Code Oranje 1, Bij1 1