Ik heb besloten open kaart te spelen. Nederland (en de rest van de wereld) staat op het punt ingrijpend te header kleinveranderen en ik kan er bijna niet van slapen. Vooral ook omdat veel Nederlanders nog niet zien wat er gaande is. Van een democratie met vrijheden gaan we langzaam over naar een dictatuur waarin we niet langer zeggenschap over ons eigen leven en lichaam hebben.

Een Covid-19 injectie (ik zeg bewust niet vaccin, want dat is het niet)

Ik heb besloten open kaart te spelen. Nederland (en de rest van de wereld) staat op het punt ingrijpend te veranderen en ik kan er bijna niet van slapen. Vooral ook omdat veel Nederlanders nog niet zien wat er gaande is. Van een democratie met vrijheden gaan we langzaam over naar een dictatuur waarin we niet langer zeggenschap over ons eigen leven en lichaam hebben. Een Covid-19 injectie (ik zeg bewust niet vaccin, want dat is het niet) is vrijwillig wordt gezegd, maar als je 'm niet neemt word je maatschappelijk buitengesloten. Je wordt dus min of meer gedwongen om de injectie te nemen.

Overal ter wereld wordt momenteel dezelfde agenda (2030 van de WHO) uitgevoerd en worden dezelfde maatregelen getroffen. Het is schokkend om te zien hoe slaafs en volgzaam mensen zijn wanneer de overheid ons beperkingen oplegt die helemaal niet helpen: anderhalve meter afstand houden, een mondmasker dragen, niet meer bij elkaar op bezoek komen. Dit gaat volledig tegen de menselijke natuur in en de gevolgen zijn voor veel mensen – met name voor ouderen – desastreus: er is veel eenzaamheid, verdriet, depressiviteit... Ook gaan veel ondernemers kapot, met name in de horecasector, omdat de maatregelen niet te handhaven zouden zijn. Wat een onzin! Dat zelfs mét de mondmaskerplicht van 1 december jl.(wat juridisch nog steeds niet mag) de “coronabesmettingen” oplopen, moet je toch aan het denken zetten.


De "besmettingen" worden overigens met een PCR-test gemeten, wat helemaal geen goed instrument is om een corona-besmetting aan te tonen. Veel artsen hebben dit al bevestigd en uitgelegd, maar zij worden door de mainstream media monddood gemaakt. De mainstream media (de NPO, De Telegraaf, het AD, etc.) zijn het doorgeefluik/het informatiekanaal van de overheid. Sommige hoofdredacteuren hebben al toegegeven dat ze niet alles mogen publiceren wat ze zouden willen publiceren. Alle corona-informatie buiten de overheid en het RIVM om zou desinformatie zijn. Dat is helaas niet het geval.

Voor het échte geluid moeten we inmiddels de alternatieve media opzoeken, omdat de mainstream media de waarheid blijven verzwijgen. Gelukkig komen er steeds meer alternatieve media-platforms die de mensen wakker schudden, zodat niemand straks kan zeggen: "Wij hebben dit nooit geweten". 

Er staat de komende weken heel wat te gebeuren, zowel in Amerika als in Nederland. Om te beginnen gaat dr. Elke de Klerk (huisarts) binnenkort namens stichting Artsen voor Waarheid (en heel veel "gewone" Nederlanders) aangifte doen tegen o.a. premier Rutte, minister Hugo de Jonge en RIVM-directeur Jaap van Dissel om ze aansprakelijk te stellen voor alle geleden en nog te lijden schade die hun beleid heeft veroorzaakt. We zijn als volk misleid en onze grondrechten zijn op flagrante wijze geschonden. Leugens zijn de waarheid geworden en de échte waarheid wordt verzwegen.

Ik wil niet langer mijn mond houden.

+++++

Ik voel me gedwongen leugens te vertellen aan mijn patiënten, zei huisarts dr Els van Veen tijdens haar getuigenis bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. En als ze de waarheid vertelt, worden mensen boos op haar omdat de media ‘al maandenlang leugens vertellen’.

“Ik kom in conflict met mijn eed,” verzucht Van Veen. Ze kan de mensen naar eigen zeggen niet eerlijk voorlichten over het coronavirus omdat de meesten heel erg bang zijn voor dit virus.

De huisarts kreeg via de radio te horen dat ze per 1 januari volgend jaar moet meehelpen met vaccineren tegen corona. Daar heeft ze weinig zin in. “Ik wil dit vaccin niet en ik wil dit vaccin ook niet aan anderen toedienen. Domweg omdat ik ervan overtuigd ben dat het middel veel erger is dan de kwaal.” Daarnaast zegt ze niet geïnformeerd te zijn over de eventuele bijwerkingen die deze nieuwe RNA-vaccins op de lange termijn kunnen geven.

Er werd vaak niet gereageerd, of op een vervelende manier

Ze constateert verder dat de coronacijfers van het CBS overgewaardeerd zijn. Normaal gesproken vult Van Veen bij oude mensen die sterven aan griep het onderliggend lijden in als doodsoorzaak. “Maar de laatste maanden is er een situatie ontstaan waarin ontzettend veel getest wordt. Wanneer mensen overlijden terwijl zij positief getest zijn, dan wordt per definitie Covid-19 als doodsoorzaak ingevuld.”

Van Veen mailde vaak met dagblad Trouw om haar standpunt duidelijk te maken als kritische huisarts. “Er werd vaak niet gereageerd, of op een vervelende manier,” zegt ze. “Ik neem het Trouw zeer kwalijk omdat Trouw is voortgekomen uit het verzet. Mijn grootouders hebben in de Tweede Wereldoorlog hun leven gewaagd vanuit hun geloof. Ik vind de berichtgeving in Trouw een aanfluiting. Hetzelfde geldt voor Medisch Contact, het blad van [artsenfederatie] KNMG. Medisch Contact is ook begonnen als verzetskrant.”

Daarnaast bracht de huisarts haar opmerkingen onder de aandacht van de partij waar ze lid van was, een coalitiepartij. Ze kreeg geen enkele reactie en besloot eind vorige maand haar lidmaatschap op te zeggen.

We blijven in Nederland vasthouden aan een ‘narratief’ dat één grote leugen is

“Ik ben ervan overtuigd dat het huidige coronabeleid desastreus is voor onze volksgezondheid,” benadrukt ze. Van Veen deelt een oorvijg uit aan de regering en de media: “Er is gigantische paniek gezaaid door het kabinet-Rutte. De media hebben het beeld van een ‘crisis’ versterkt.”

“Ik vraag mij af waarom wij door blijven gaan op de ingeslagen weg. We blijven in Nederland in mijn ogen te lang vasthouden aan een ‘narratief’ – killervirus, crisis, alleen maatregelen helpen totdat we allemaal gevaccineerd zijn – dat één grote leugen is,” zegt ze.

“Ik weet niet of dit kwade opzet is geweest. Ik weet wel dat grote groepen in de samenleving de dupe van het Covid-beleid zijn. Want wat ik nu zie gebeuren, is dat het kabinet-Rutte doordendert op deze trein en we als samenleving als lemmingen de afgrond instorten. Ik weet niet hoe de regering is te stoppen. Ik maak mij grote zorgen. Dit is geen democratie.”