Peilingen
Geen peiling zetelverdeling politieke partijen deze week.

Hoe een griepvirus de wereld kan veranderen
Of het nu gaat om politiek, bedrijfsleven of privéleven: het coronavirus bepaalt het tempo. Duizenden bedrijven stevenen af op een faillissement, en beperkingen op burgerrechten die nauwelijks mogelijk worden geacht worden besloten zonder discussie - voor onbepaalde tijd.

Veel mensen blijven in angst en passiviteit. Regeringen onderwerpen zich aan aanbevelingen van "deskundigen", oppositie is moeilijk te zien, en de media vinden het wel prima. Hebben net nog een aanvullende 41 miljoen euro als aanmoedigingspremie gekregen.
Wat gebeurt hier eigenlijk? Het is duidelijk dat sommige van de huidige ontwikkelingen niet toevallig zijn.

The Big Reset
Het coronavirus, lockdowns, social distancing, mondkapjes, het monitoren van burgers, en als de veranderingen die in veel landen door hun regeringen doorgaan, voorzien we ook nog grootschalige burgerlijke ongehoorzaamheid en bloedvergieten, hardhandige militaire reacties, het compleet instorten van de wereldeconomie. Zie hier het scenario dat moet leiden tot het resetten van de wereld. Alles in het geopolitieke spectrum snelt in de richting van de Nieuwe Wereldorde. Alles volgens de agenda van het World Economic Forum - de Great Reset.

De dwingelandij begint steeds engere vormen aan te nemen. Naar aanleiding van deze Covid-19 worden we geconfronteerd met een tot nu toe zelden geziene terreur en hysterie - en dit op wereldschaal. Hierbij zijn 3 actoren actief: De politiek, in de brede zin van het woord; de MSM leugenpers; en de (pseudo) deskundigen. Alle drie behoren ze tot links en/of de loges (vrijmetselarij) of zijn er tenminste door gemanipuleerd. Deze drie actoren hebben dan beslist dat: de officiële Covid-19 versie een dogma is, dat heiligverklaard is, de afwijkingen hierop zijn een heiligschennis en een godslastering, de daders dienen dan te eindigen op de bandstapel, conform de principes van de Rechten van de Mens.

Dit alles gaat gepaard met een psychologische oorlogsvoering en intellectuele terreur, waarbij de agiprop van de toenmalige USSR slechts van Fabeltjeskrant-niveau was. Alles wat afwijkt is: fake news, hate speech, een hoax, een een complottheorie, etc.etc. De oplossing hiervoor is: censuur ! Debat met deskundigen op basis van wetenschappelijke argumenten wordt geweigerd. Als men zuiver in zijn schoenen staat, dient men geen schrik te hebben voor valide argumenten. Er zijn ook gelijkenissen tussen het optreden tegen de acties tegen het Coudenhove Kalergiplan en Agenda 21-30 van de Verenigde Naties, met deze Covid-19. Dit is logisch, gezien achter deze drie plannen, dezelfde occulte machten schuil gaan. Met betrekking tot Agenda 21-30 wordt zelfs opgeroepen tot het toepassen van de doodstraf op "klimaatprobleem ontkenners". George Orwell's "1984" rings a bell?

Twee obsessies
Bij dit alles zijn twee thema's, beter gezegd twee obsessies, leidend: het mondmasker en de lockdown. Via de "muilkorf" moet de bevolking het zwijgen worden opgelegd en vernederd., zoals dat vroeger met de slaven ook gebeurde. Via lockdown moet iedereen worden opgesloten, zieken en gezonden tezamen. Het land moet plat gelegd worden, waarna we dan kunnen gaan leven van de "hemelse dauw"..!

Opvallend was, dat tijdens de 1ste golf, die nog maar net gestart was, men al sprak over de 2e golf. Hebben zij parapsychologische gaven?
Rutte laat zijn oren graag hangen naar de "experts". Als de shit hits the fan kan hij zich mooi achter hun "deskundige ruggen" verschuilen. We hebben ze gevolgd...de "experts". Van Dissel: groepsimmuniteit. Groepsimmuniteit opbouwen was de juiste insteek. Rutte praatte hem hierin na. Toen hierop nogal wat kritiek kwam, niet in de laatste plaats omdat het toendertijd in Italië nogal uit de hand liep en niet goed begrepen werd hoe dat kon, is die originele insteek aangepast. Waarom niet al lang is terug gegrepen naar die originele insteek is verdacht en doet vermoeden dat een verborgen agenda wordt uitgerold. Misschien wel ‘The Great Reset’ waar ze bij het World Economic Forum van Klaus Schwab zo dol op zijn.

Avondklok op basis van aannames
De 10.000 nieuwe besmettingen die vrijdag werden gemeld door het RIVM zijn er "veel te veel", zegt Rutte vrijdagmiddag tijdens de persconferentie na een extra ministerraad. „Nederland heeft weinig reden tot juichen”, voegt hij daaraan toe. Het kabinet legt „alle scenario’s op tafel” als eind volgende week de besmettingscijfers nog steeds niet teruglopen. Rutte liet desgevraagd weten dat hij niet kan en wil uitsluiten dat er binnenkort — volgende week mogelijk al! — een avondklok wordt afgekondigd.

De 10.000 “besmettingen” zijn op basis van testen die besmettingen niet kunnen traceren, Nederland zijn massaal gek geworden door zich als makke lammetjes te laten testen, nooit gebeurde dit en nu kunnen ze de mensen natuurlijk van alles wijsmaken want er is geen referentie. .

Dat alle landen die lockdowns en mondkapjes hebben gehad nu ook (weer) in de problemen zitten door de "besmettingen" willen en kunnen ze niet zien. Een 2e lockdown is catastrofaal voor de volksgezondheid en de economie en dient maar één belang: het verhullen van de afbraak die in de gezondheidszorg onder Rutte heeft plaatsgevonden. Als dat de oplossing wordt is een 3e, 4e en 5e lockdown ook weer de oplossing. Politici en medici eten er geen boterham minder om, de bevolking kan de touwtyfus krijgen... kan ze uitrafelen.

Corona is met een mortaliteit (IFR) van 0,23% allang niet meer het probleem, het werkelijke probleem is het aantal IC’s. Het drastisch vergroten van de IC-capaciteit is volgens Gommers geen oplossing "want er is niks zo erg als we straks allemaal IC-bedden hebben, het personeel opgeleid, en er zijn dan geen patiënten, dan verveel je je dood."
Nu Gommers (en de politiek) door dit beleid in de problemen dreigen te komen roept Gommers om een keiharde lockdown waarbij tienduizenden bedrijven in de financiële problemen komen of failliet gaan en honderdduizenden banen verloren gaan. Vanaf mei 2020 heeft Gommers c.s alle mogelijkheden gehad om te werken aan een oplossing. Duitsland heeft zes keer zoveel IC-capaciteit maar lege bedden, waarom die bedden niet gebruiken of dat personeel hier naartoe halen? De reden is wrang: dat knaagt aan het verdienmodel van de Nederlandse ziekenhuizen…

Stop met testen
We hoeven helemaal niet aan een totale lockdown. Het is heel simpel om de “besmettingscijfers” omlaag te krijgen, stoppen met testen. Het lijkt voor de virologen moeilijk te accepteren dat virussen bij het leven horen. En dat projecteren ze maar wat graag op politici en de bevolking. Het ene virus is heftiger dan de ander maar je hoeft geen viroloog te zijn om te snappen dat een griepvirus niet te bestrijden is en ook weer muteert. Er moet ingezet worden op de behandeling van mensen die er echt ziek van worden. De zorg gaat dan wel weer klagen dat ze het niet aankunnen maar laat de vele mensen die nu de tests afnemen dan gaan helpen in de ziekenhuizen, dat is veel nuttiger werk dan de besmettingscijfers opkrikken.

Avondklok
Het is al totaal onacceptabel dat horecagelegenheden gedwongen gesloten zijn én dat zelfs supermarkten na 20:00 uur geen alcohol meer mogen verkopen (heeft niets met het virus te maken, maar alles met het afnemen van waar een mens van geniet), maar een avondklok? Dat is zo mogelijk nog erger dan al de al genomen maatregelen — maatregelen die op zich al een ongekende inbreuk maken op onze vrijheden.
Dit begint steeds zorgelijker te worden. En dan heb ik het niet over het virus, maar over de manier waarop onze overheid het virus zegt te bestrijden… Rutte is niet van plan om uit te sluiten dat het kabinet nóg verder gaat als het dat "nodig" acht. Hij gaat zo ver als hem opgedragen wordt. Deze ruggengraatloze opportunist doet ALLES wat hem opgedragen wordt. Eigenbelang is zijn drijfveer. Eeuwige Roem! Nou, die zal hij krijgen. Gegarandeerd !
Opa Dillinger had een reputatie op dat gebied en met kleinzoon Rutte "valt de vijg niet ver van het paard"

Mensen ontwaak aub. Het enige dat gebeurt is dat de cijfers verder oplopen als je meer gaat testen. Want die testen deugen niet. Nederland is een angstig land, een Noord-Korea aan de Noordzee, met een klik-mentaliteit en bol van leugens.

Die lockdown komt er zo wie zo. De reactie van het volk moet gepeild worden. Hoe ver kan men gaan met het vernederen en bespotten van de bevolking. Het leukste vinden zij de "mondkapjes". Er komt een mondkapjesplicht. Ze werken niet maar we verplichten ze wel. Om te gieren om te zien hoe iedereen met zo'n luier voor zijn waffel loopt. En dan moet je ze horen praten....een fel betoog wordt zo een bespottelijke mummelsectie. Gedragstraining...het is een gedragstraining!
Het punt was dat de grondwet de overheid verbied om burgers voor te schrijven wat men moet dragen. En dat is er niet voor niets in gezet. Het laatste kledingstuk dat mensen in Nederland verplicht moesten dragen was de Jodenster. Laat iedereen daar maar eens goed over nadenken. Nu kan een verplichting binnenkort wel, omdat de Corona of spoedwet bijna door het parlement is. Ook weer zo’n punt om bij stil te staan. De Coronawet heft delen van de grondwet op, en dat kan alleen maar worden uitgelegd als een echte stap richting de dictatuur. Natuurlijk zullen de politieke criminelen die hier mee bezig zijn in opdracht van hun meesters, met Rutte voorop, zeggen dat de wet maar tijdelijk is. Maar die leugen zal niemand meer geloven. Als de wet er eenmaal is zal hij tot in het oneindige worden verlengd. Trouwens, zei de Nederlandse regering een paar maanden geleden niet dat er geen mondkapjesverplichting zou komen? Leugens, leugens en nog meer leugens. De muilkorf zal niemand voor Corona of een ander virus beschermen. De maatregel dient alleen om de mensen weer gehoorzaam te maken, met angst als de drijfveer.

Wanneer iemand in dit land afwijkend denkt van de rest van de kudde, dan moet er iets goed mis zijn met diegene, zo is af te leiden uit de praktijk. Want, als iedereen zich op een bepaalde manier gedraagt, dan hoort dat zo en dan zitten we met z'n allen niet te wachten op een dwarsligger. Consensus is het woord dat dan graag gebezigd wordt, wat uit de praktijk te vertalen is als, de sterkste wint.
Maar zorgen de "dwarsliggers" nou juist niet voor het rechte spoor?

Stop de symboolpolitiek van deze gewetenloze dictators. Is nu werkelijk iedereen krankzinnig geworden? Mondkapjes bieden geen bescherming, maar we gaan ze toch verplichten. De horeca zorgt niet voor extra besmettingen, maar gaat toch op slot. De media beweren steeds dat het cijfer dat iedere dag wordt gepubliceerd, het aantal besmettingen aangeeft. Dat is niet waar. Het cijfers geeft het aantal positieve testen aan, en dat is iets heel anders. Hoelang gaat dit onzalige kabinet nog door met deze onzin? Totdat bijna alle winkels en andere kleinere ondernemingen failliet zijn? En dan nu nog een avondklok?

Deze paniekpropaganda wordt langzaamaan onderuit gehaald. Vorige week zei de World Health Organisation (WHO), normaal gesproken de grootste paniekzaaier van allemaal, dat regeringen moeten stoppen met de lockdowns. Volgens de WHO leveren deze maatregelen weinig op, terwijl ze wel een steeds groter wordende armoede veroorzaken. Gelijktijdig riep het Internationaal Monetair Fonds (IMF) juist op om wel door te gaan met de lockdowns.

Hier moeten we even bij stil staan. We weten allemaal dat de WHO een slechte rol heeft gespeeld in deze hele zaak. Maar het lijkt er op dat men nu toch wat aan het terug roeien is. Dit terwijl het IMF, dat geen enkele medische kennis heeft, wel een pleidooi voor de lockdowns blijft houden. De vraag is dan: waarom? Eigenlijk hebben we het al eerder geschreven. Het gaat in wezen helemaal niet om een virus. Het virus wordt gebruikt om alle macht naar het groot kapitaal te schuiven, en gelijktijdig de middenstand en de middelgrote bedrijven kapot te maken. Daarnaast worden de volkeren stap voor stap naar de slavernij gedreven. De lockdowns spelen hierin een hoofdrol. Geen wonder dus dat het IMF, als woordvoerder van het groot kapitaal, met deze criminele handelswijze door wil gaan. Om dit te bereiken laat men het masker zonder aarzelen vallen. Het gaat niet om gezondheid, maar om geld, veel geld.

Overigens had de WHO deze week nog meer interessante zaken te melden. De organisatie publiceerde een studie die aangeeft dat Corona wel iets gevaarlijker is dan een normale griep. Maar het virus is lang niet zo gevaarlijk als eerst werd gedacht. Er is dus helemaal geen noodzaak om de hele wereld op z’n kop te zetten. Dat weet overigens iedereen die de officiële cijfers steeds goed bestudeerd. In bijna 99% van de Corona gevallen wordt de patiënt gewoon weer beter. In vergelijking met andere ziekten is het sterftecijfer te verwaarlozen. We leven mee met de mensen die getroffen zijn, maar feiten zijn natuurlijk wel feiten. En dat Corona meestal prima te genezen is heeft ook de Amerikaanse President Trump bewezen. Ondanks zijn vrij hoge leeftijd was hij er met de juiste medicijnen snel weer bovenop. Nu is hij weer actief in de Amerikaanse verkiezingscampagne, als of er nooit iets is gebeurd. De richting is dus duidelijk; met de juiste medicatie kan Corona in de meeste gevallen verslagen worden. Waarom wordt daar niet veel meer werk van gemaakt, terwijl er wel koortsachtig wordt gezocht naar een vaccin dat misschien nog wel schadelijker is dan de kwaal?

Hier komen de belangen van de pharma-industrie om de hoek kijken. Als men een vaccin vindt kunnen potentieel 7 miljard mensen worden ingeënt. De pot met goud die dit zal opleveren, overtreft alles wat we tot nu toe hebben gezien. Reken daar nog eens alle beschermende middelen bij, en de geldpersen staan nooit meer stil. Bedenk dus altijd dat als er over Corona wordt gesproken in de politiek en de media, we luisteren naar de stemmen van het groot kapitaal en de pharma-industrie. Slechtere raadgevers zijn er echt niet te bedenken.

Van meet af aan is gebleken dat ALLE tot op heden genomen maatregelen tegen dit virus CONTRA-productief hebben gewerkt. En dat was naar mijn mening ook de bedoeling. Er moet zo lang gerekt en getraineerd worden tot Bill Gates kan gaan vaccineren en de kassa's gaan rinkelen. Daarom moet hier de klemmende uitspraak van Hannah Ahrendt herhaald worden: NIEMAND heeft het RECHT te gehoorzamen. De uitspraak van Arendt deed ze in de context van het proces Eichmann en heeft vooral als strekking dat je zelf moet nadenken in plaats van ideologieën dom te volgen. Alle maatregelen die genomen worden hebben niets te maken met Covid-19, maar alles met een nieuw op te leggen ideologie.

De koning van Thailand benoemde ooit zijn poedel tot maarschalk en liet iedere soldaat naar het hondje salueren en ze deden het. Moesten ze ook wel omdat ze anders eindigden als de Franse leraar Samuel Paty. Zien jullie de overeenkomsten met de mondkapjes, de anderhalve meter, enz?

Mij is na gedane arbeid een bel heerlijke robijnrode wijn beloofd...ik ben er aan toe. En toast op uw gezondheid en welbevindenPROOST !

Politieke stand van het land per 25 oktober 2020 gelijk aan die van vorige week
VVD 33, PVV 24,PvdA 14, D66 12, CDA 13, SP 11, GroenLinks 12, FvD 10, ChristenUnie 6 PvdD 5, SGP 4, DENK 3, 50Plus 2, Overig 1