Peiling
Geen verse peilingen in verband met reces Tweede Kamer.
Wel een toefje verse roddel over de Toekomst van het komische duo Henk en Henk. Zijn druk met voorbereidingen voor de verkiezingscampagne. Maar een verkiezingscampagne kost geld en dat heeft het duo niet.

Maar geen nood, de benodigde poen is te halen bij de vermogende kennissen van Harry Mens en Henk Otten. Die vermogende kennissen op hun beurt zijn weer helemaal stapel mesjogge van macht en willen derhalve graag een pollutiek machtsblok steunen mét een vertegenwoordiging in de Tweede Kamer. Daar kwam Krol in beeld. (politiek machtsblok...Henk Krol...zouden ze dat nou echt menen?
Femke Merel van Kooten is afgehaakt. Zonder mondkapje want weigerde zich te laten muilkorven. Heer Otten zal op de stranden in Turkije niet opvallen (tussen de kwallen). Het worden interessante verkiezingen, dat zeker.

Corona
Aan de buis gekluisterd deze week Nieuwe persco door crisismaganer Rutte. “We hoopten allemaal op een stille zomer, maar zo’n zomer is het helaas niet aan het worden,” begon Rutte met groot gevoel voor drama dat hem zo kenmerkt. Oplopende aantal "besmettingen" in Nederland. “Het virus is bezig aan een gevaarlijke opmars. De cijfers liegen er niet om,” zei hij.

Cijfers liegen niet
Hij verwijst naar cijfers van het RIVM waaruit blijkt dat er in maart 63.000 tests zijn uitgevoerd, waarvan 20 procent positief. In juni zijn er 251.000 tests gedaan. Daarvan was slechts 1,32 procent positief. En in juli: 348.000 tests, waarvan 0,82 procent positief.
Kan het zijn dat als je veel meer test, dat je dan ook meer besmettingen krijgt? Maar als je kijkt naar het percentage, dan neemt het af.

Rutte had het nu alleen nog maar over besmettingen en niet meer over zieken of ic-opnames. Op de ic’s is het nu rustig is. Cijfers liegen niet...toch? Veel besmettingen. Maar heel weinig zieken.
De overheid zegt over coronabesmettingen: “Als u zich beter voelt en 24 uur lang geen gezondheidsklachten heeft gehad, bent u genezen. Dan kunt u anderen niet meer besmetten.” RIVM-kopstuk Jaap van Dissel zei onlangs tijdens een briefing dat in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen in aanraking zijn geweest met het coronavirus. Als een miljoen mensen het coronavirus hebben gehad, kunnen zij het dus niet meer doorgeven. Zo bouwen we immuniteit op, zei Rutte tijdens een toespraak die hij inmiddels weer vergeten is.

Precies! Wat mij betreft kunnen we stoppen met appels en peren te vergelijken: Vóór 1 juni rekenden we met ziekenhuisopnamen en ná 1 juni met "besmettingen"...gemeten met een test die op alles wat op influenza lijkt, reageert.

Maurice de Hond
"Omdat Rutte en De Jonge het weer niet over ventilatie hebben gehad, maar alleen over 1,5 meter houden, laten ze zien te behoren tot de groep timmerlieden van WHO en RIVM," zegt Maurice de Hond.
“Als je enige instrument een hamer is, dan is elk probleem een spijker". Als je alle problemen die er zijn toeschrijft aan het niet houden van 1,5 meter afstand en niet onderkent dat clusters met name door aerosolen ontstaan, kom je niet met de juiste maatregelen. Je moet ten eerste de volgende 3 dingen doen: Ventilatie, Ventilatie, Ventilatie (in openbare besloten ruimtes). Hadden ze maar het Deltaplan Ventilatie overgenomen dat ik al in juni heb voorgesteld. Nu gaan we nog meer achter de feiten aanlopen.”

Ventilatie, airconditioning en Jaap – struisvogel – van Dissel
Nou, daar heb je het gedonder al: In Maasluis, meldt de Volkskrant, dat van de 21 bewoners van een woonzorggroep 17 mensen besmet zijn geraakt waarvan 6 mensen zijn overleden. Het vermoeden bestaat dat de airco en het luchtcirculatiesysteem de oorzaak zijn want uit onderzoek is gebleken dat de filters vol met het coronavirus zitten. Uiteraard zijn zorgcentra niet de enige plekken waar airco’s en ouderwetse recirculerende ventilatiesystemen worden gebruikt. De meeste verpleeg- en verzorgingstehuizen zitten waarschijnlijk vol met die ouderwetse installaties. Wellicht zal straks blijken dat we een hoop besmettingen en slachtoffers hadden kunnen voorkomen.

Re-circulatie is vaak bedacht om energie te besparen maar eigenlijk een kwestie van geld.
De Hond verwacht dat zijn tweets later nog wel relevant worden, als blijkt dat de ventilatie in Nederlandse gebouwen toch eerder op peil had moeten worden gebracht. “Bewaartweet,” stelt hij.

Misinformatie
De golf van misinformatie die gekoppeld is aan ‘Covid’, is slechts een rimpeling in een al veel langer stijgende waterspiegel die ons nu volop parten speelt in onze strijd om een manier te vinden om te overleven. De "opwarming" van het publieke sentiment is een direct gevolg van de eindeloze oorlog die sinds het begin van deze eeuw in alle ernst het ijs doet smelten, met een tsunami aan leugens, halve waarheden, ‘spin’, ‘propaganda’ en ‘reclame’ waardoor we nu verzuipen in een feitenvrije wereld. Daarbij verwijs ik niet slechts naar de oorlogen die de militairen bezighouden, maar ook de uiteenlopende pogingen om regeringen omver te werpen, en de aanzwellende golf van handelsoorlogen, om nog maar te zwijgen van de wispelturige interventies van postmoderne actievoerders die het op zich hebben genomen elke vorm van zekerheid en historisch besef met de grond gelijk te maken.....

Boerenopstand 2019-2020
‘Nederland is Europees koploper ammoniakreductie in procenten en tonnage’
“In vergelijking met andere lidstaten staat Nederland op de eerste plaats voor wat betreft ammoniakreductie. In de periode van 1990 tot 2018 behaalde ons land een reductie van 63 procent. De gemiddelde Europese ammoniakreductie lag op 26 procent. De Nederlandse emissie ging van 350 gigagram (Gg), ofwel kiloton, in 1990 naar 129 Gg in 2018 en na aanpassing van de cijfers zelfs op 125 Gg; een verlaging van 225 Gg. Ook in de NH3-reductie van absolute kilotonnen is Nederland koploper. Geen enkele lidstaat kwam boven een reductie van 200 Gg uit.
Dat blijkt uit een rapport van de Europese Unie.” www.melkvee.nl/artikel/359647-nederland-...rocenten-en-tonnage/

Ik geef de boeren groot gelijk dat ze zich weren tegen een volslagen krankzinnig geworden overheid. Een spa mogen ze niet meer in de grond steken. Met (EU)beknellende regelgeving wordt het boeren hen ontnomen en de Franse boeren boeren op EU-subsidie. Wat ze hun beesten te eten willen geven wordt ook al door hun strot geduwd (eiwitarm).Micro-management/mierenneukerij. Minister Carola Schouten heeft de pulsvisserij om zeep gebracht en is hard op weg om de boeren (en bouwers) eenzelfde lot te laten ondergaan. D66 wil weilanden omtoveren tot bouwlocaties, dit mag dan wel. Groen Links wil er zonnecollector-weiden van maken, dat lijkt ook te mogen. Maar er een boerenbedrijf runnen, wat een significant aandeel levert in onze voedselvoorziening met landbouw, veeteelt en fruitteelt, dat mag dan weer niet! De VVD maakt het niets meer uit wat iets kost of zinvol is, ze zetten overal een handtekening onder, want de klimaatdoelstelling is heilig (een doelstelling is een streven en hoeft niet gehaald te worden en daar denkt de D66 rechter weer anders over). Ik denk dat een echte Boerenpartij goede kans van slagen heeft. En het einde inluidt voor de kartelsplintertjes CU en CDA.

Beiroet
Wat klopt er niet bij de aanslag in Beiroet? De berichten melden dat er massale protesten zijn TEGEN de regering die ineens de schuld krijgt van de ramp, maar hoe kan dat stroken met de verhalen die de ronde doen dat Isisrahel erachter zou zitten? De oplossing ligt voor de hand als je dit artikel leest: ‘Lebanese people have suffered too much’: US encourages ‘peaceful’ regime change as protests rage in blast-ravaged Beirut. The US Embassy has expressed its solidarity with anti-government protesters in Lebanon.....
Aha, die aanval moest een "vredevolle" regime-change in gang zetten !

Het is hetzelfde liedje als in Irak, Oekraïne, Libië, Syrië, Venezuela e.a. maar nu rechtstreeks bij een buur van de grootste vriend van Amerika, die enorm profijt zal trekken als een dergelijk regime op hun hand komt.

Libanon stond op het to-do-lijstje van General Wesley Clark’s lijst of the seven countries to be overthrown by the US in a five-year time span: We're going to take out seven countries in five years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.

Laat me raden. De psychopaten hebben deze aanslag georganiseerd om een regime-change te bewerkstelligen en om een paar criminele zionisten - friendly to the psychopaths - in het zadel te helpen
Het genocidale maniakale regime in de Verenigde Staten wil een regime-change in Libanon omdat ze de cirkel rond willen maken voor hun geliefde alter ego: Israel. Omring het kleine landje Israël met opnieuw een andere Israël gunstig gezinde regering, zoals Jordanië...en Egypte, waaraan straks Syrië toegevoegd kan worden. De zionisten-droom van een Greater Israel is on the verge of happening

The plan is becoming clear now. First the zionazi airborne terrorists bomb Beirut, then the CIA orchestrates their usual thugs in the hope of toppling the government. A pro zionazi regie will be installed, and the zionazi annexation of Lebanon will begin.

De reden dat de VS, Frankrijk en zelfs Israël (zum kotzen) hulp hebben aangeboden is omdat de gesprekken van Libanon met China op het gebied van infrastructurele werken en hulp aan het land in een beslissende fase zitten. De keuze die Libanon moet maken is tussen China en het IMF. Dat feit maakt de crisis en protesten een beetje verdacht. Hoe dan ook...de explosie en de protesten zijn een katalysator voor meer druk van het Westen om Libanon te doen besluiten te kiezen voor Westerse belangen. That means that the US will be trying desparately for "regime-change " to secure a more compliant Lebanon for the West.
Het is daarom dat ik niet zo overtuigd ben van de onschuld en goede bedoelingen van de demonstranten.
Demonstranten aangestuurd door de VS...we hebben het al zo vaak gezien.

Lieve lezers, het zit me niet mee vandaag. De accu-aansluiting van mijn klapjap is labiel. Nee, niet te verhelpen met een nieuw netstroom-aansluitkabeltje. Het zit in de klapjap zelf..pinnetjes/tandjes die de ene keer wel, de andere keer geen contact maken. En de angst dat er binnenin wat afbreekt waardoor ik een geweldige klapjap (Sony) armer ben.

Dus als het verhaal geen vloeiende lijn vertoont, de zinnen wat dwars en horkerig overkomen, bedenk dan dat ik met één hand de kabel in een bepaalde positie moest zien te houden en met de andere hand wat letters aan elkaar moest breien.
Dank voor uw begrip...heel lief !!

In de politieke stand van het land geen verandering wegens reces derhalve
VVD 33, PVV 18, CDA 17, PvdA 15, GroenLinks 12, D66 14, FvD 12, SP 10, ChristenUnie 7, PvdD 5, SGP 4, DENK 1, 50Plus 1, Overig 1