Peilingen en Kater's Keek op de Week, zondag 21 juni 2020

Peilingen
Dit is de peiling van deze week. Onder invloed van de belangstelling voor de lijsttrekkersverkiezing van het CDA daalt de VVD er 2 en stijgt het CDA 2. PvdA gaat er 1 achteruit en 50PLUS er 1 vooruit.

Hugo de Jonge van het CDA en Sigrid Kaag van D66 zouden, als nu verkiezingen worden gehouden, de meeste stemmers trekken als lijsttrekker van hun partij, meldt Maurice de Hond. De Jonge geniet de voorkeur boven Mona Keijzer, en Kaag boven fractievoorzitter Rob Jetten. Kaag zal vandaag aankondigen dat ze lijsttrekker van D66 wil worden. De Jonge maakte donderdag bekend een gooi te doen naar het lijsttrekkerschap van het CDA. Ook Keijzer heeft meermaals gezinspeeld op een gooi naar het lijsttrekkerschap. Het is nog onduidelijk of zij het tegen De Jonge opneemt.Viruswaanzin
Vandaag kwam het politieke antwoord op de burger die gebruik wilde maken van zijn grondwettelijk recht op demonstratie. Het agressieve optreden van de politie vanmiddag in Den Haag is een voorproefje van wat ons de komende tijd te wachten staat. Het contrast met het gedogen van de extremisten van #BLM is stuitend.

Machtsgeil. Dit hele kabinet is machtsgeil. Veel lagere overheden zijn machtsgeil. De meeste omroepen en andere media zijn machtsgeil. Het ergste is dat ze allemaal daarbij ook nog ontzettend dom zijn en hun eigen leugens steeds meer gaan geloven.

Zwijgende meerderheid? Ik heb de idee dat de zwijgende meerderheid vooral bestaat uit mensen die zich welbewust willen laten koeioneren door een schreeuwende minderheid, die denken dat mensen die hard schreeuwen wel iets vreselijks zal zijn aangedaan. De zwijgende meerderheid laat zich zwijgend zijn land afpakken en stemt Rutte...

Alles was dass Böse braucht um zu triumphieren, ist dass Schweigen der Mehrheit.!!!


De propaganda die 90 jaar geleden door ene AH te B werd ingevoerd "Als je een leugen maar vaak genoeg vertelt wordt hij waarheid" is weer helemaal terug. Bovendien zijn er de laatste twintig jaar momenten geweest dat de stem van het volk bijna werd gehoord, maar toen volgde er een politieke moord en een latere partij die hoog scoorde onder het volk werd politiek buitengesloten en getracht monddood te maken met eindeloze, kostbare politieke processen.

Akwasi wordt geen strobreed in de weg gelegd voor zijn uitspraak dat hij Zwarte Piet in het gezicht zal schoppen, Wilders wordt sinds 2014 vervolgd voor zijn vraag of we meer of minder rapaille willen in Nederland

Plaatsvervangend burgemeester van Den Haag, Johan Remkens, weigert toestemming aan de organisatie die vandaag wilde demonstreren tegen de viruswaanzin en dientengevolge de inperking van de grondrechten van burgers. Enkele demonstranten die vandaag toch naar Malieveld gingen, werden hardhandig uiteen gedreven of gearresteerd. De afgelopen weken hebben laten zien dat demonstraties voor onze vrijheid, onze grondrechten niet langer worden toegestaan in Nederland. Het verbod op de demonstratie op het Malieveld in Den Haag.

‘De maatregelen en richtlijnen – ZONDER wetenschappelijke onderbouwing van de effectiviteit – dreigen een permanent karakter te krijgen nu het kabinet werkt aan een spoedwet om deze maatregelen wettelijk te verankeren. Dit kunnen we en zullen we NIET laten gebeuren. ’‘Hoe serieus het virus ook genomen dient te worden; aan onze grondrechten mag en kan niet getornd worden.

Bovendien zijn de maatregelen die men ons "voor onbepaalde tijd" wil opleggen in verband met Covid-19 in strijd met de Rechten van de Mens. Al op 11 juni heeft het Europese Hof voor de Rechten van de Mens de uitspraak gedaan dat er geen gegronde reden meer is om de "corona-regels" door te zetten en wordt er gesproken dat de pandemie een psychologische oorlogsvoering betreft.
Bij het Europese Gerechtshof voor de Rechten van de Mens is succesvol geprocedeerd tegen de maatregelen die Europese regeringen de burgers hebben opgelegd en nog steeds opleggen.
De uitslag hiervan is bindend voor alle landen die de conventie in Geneve getekend hebben. Dus ook voor Nederland.
Deze uitspraak is hier te vinden: **


**
HIER LINK naar t VONNISBeeldenstorm
In de VS en Londen wil men standbeelden slopen, c.q. verdedigen zonder echt inzicht in de geschiedenis. Geschiedenis is een vak wat al decennia geleden is omgebouwd tot propaganda. In de VS is dat wel gebleken, daar is een standbeeld van een voorstander van de afschaffing van de slavernij van de sokkel getrokken. Het standbeeld van Winston Churchill is beklad en bekogeld; een kwestie van tijd en het is omgetrokken. Daarom is het beeld nu ingepakt. De familie wil het beeld naar een museum verhuizen.

Het is natuurlijk verschrikkelijk dat Churchill de Fascisten verslagen heeft, daarom moet zijn standbeeld beklad worden. Dat Piet Hein slaven vrijliet en Gandhi geweldloosheid predikte, betekent dat we hun beelden moeten omsmelten en de opbrengst aan de slachtoffers van het "racistisch geweld" moeten geven?! Blijkbaar mag, nee moet, er met geweld ingegrepen worden om politiek correcte, (black) ras zuivere!, genderneutrale meningen in te voeren.

Ik ben voor het (geweldloos!) uiten van meningen. Desnoods over een "flat earth", en of planten rechten hebben, of dat Rembrand te moriaanistisch was. Maar zodra die mening aan mij wordt opgelegd, of dat ik me moet schamen omdat ik die mening niet zou hebben, gaan "ze" te ver. Wie zijn zij wel dat zij het juiste woord hebben. Hoe durf je inderdaad terug te gaan naar niveau 1566 alsof er sindsdien geen beschaving en wetenschap verder is ontwikkeld.

Europees Parlement: "Stop met Zwarte Piet"
Het Europees Parlement heeft expliciet in een resolutie opgeroepen om te stoppen met Zwarte Piet. Europese landen moeten ophouden met ‘"racistische en afrofobische tradities", klinkt het.
Het Europees Parlement veroordeelt "alle vormen van racisme, discriminatie en xenofobie". Daar hoort ook het zwart schminken van witte gezichten bij. Het Europees Parlement vraagt lidstaten ‘dergelijke racistische en afrofobische tradities te veroordelen en zich er niet mee in te laten’. Er stemden 415 parlementsleden voor en 216 tegen de resolutie. Tegelijkertijd werd het omver trekken van standbeelden van twijfelachtige helden van weleer veroordeeld. “Het geweld en de vernieling van eigendommen zullen het probleem van diepgewortelde discriminatie niet oplossen en moeten stevig aan de kaak worden gesteld’’, aldus het parlement.

De beeldenstorm van 2020 heeft vooralsnog bescheidener proporties, dan die van 1566. Het gaat om het molesteren van standbeelden van mannen die in het verleden iets bijzonders hebben gepresteerd, maar niet geheel handelden en dachten volgens de morele multiculturele maatstaven van het heden. In het Verenigd Koninkrijk werden beelden van slavenhandelaren omvergetrokken.
De autoriteiten zagen zich -zoals gezegd- na de geweldsuitbarstingen genoodzaakt een eerbetoon aan Winston Churchill in te pakken. Een triest postuum lot voor de dappere Brit die zijn volk aanvoerde in de strijd tegen fascisten.
In Nederland bleef de agressie steken in het bekladden van beelden. De doelwitten leken niet altijd zorgvuldig gekozen. Zo was politicus Pim Fortuyn geen racist en had zeeheld Piet Hein geen slavernijverleden. De Rotterdamse wethouder Bert Wijbenga die de nagedachtenis aan beiden besmeurd zag, reageerde zoals het hoort. Hij kondigde aan aangifte te doen en legde uit dat je in Nederland op allerlei manieren mag protesteren, maar niet via vernielingen.

Maar ja...alles wat met slavernij te maken had moet weg. Weet waar je aan begint..! De voorman van één van de grote wereldgodsdiensten maakte slaven, verkocht slaven, had seks met slavinnen. Alles gelegitimeerd door hun heilige boek. En geldig en toegestaan voor volgelingen tot op de dag van vandaag. Maar daar hoor je die raddraaiers niet over.
Geen woord toen IS een compleet volk - de Jezidies - trachtte uit te moorden en hun vrouwen en dochters tot slaaf maakten en verkochten op slavenmarkten.

Zwart is nu het toverwoord als schijnbeweging om een ander woord te vermijden: ISLAM! Waarbij uit LAFHEID halve waarheden worden verteld, want islamitische extremisten hebben lange tenen, en goed gevulde bomgordels!


Nu dreigen we door intimidatie ( de politiek is duidelijk bang voor die gasten) onze cultuur, geschiedenis en identiteit kwijt te raken. Een klein groepje, veelal zwaar gesubsidieerde beroepsactivisten, eist culturele zuivering in ons land. Zwarte Piet moet weg, Piet Hein moet weg, Ghandi moet weg, Pim Fortuyn moet weg... En krijgen daarbij onevenredige aandacht van de media. Lafhartige ondernemers, zoals Tony Chocolonely, proberen met schandalige acties ook nog eens commerciële munt uit deze overtrokken politieke correctheid te slaan. Twee koppen van dezelfde munt.

Het meest trieste is dat deze lui het probleem imiteren/importeren uit Amerika. Een totaal ander land dan Nederland met een totaal andere geschiedenis, die ook onbekend is bij deze demonstranten. Helaas!!De Amerikaanse problematiek wordt hier overgenomen en opeens zijn wij een racistisch land. En links tolereert geen tegengeluid: wie een andere mening heeft is een racist. Dat blanke idioten hiervoor ook nog knielen, met een Afrikaans sjaaltje rond hun nek, zoals de volslagen zwakzinnigen Democraten is werkelijk weerzinwekkend.

Zo gaat het met het ook met de tegenstanders van de ongebreidelde immigratie en het klimaat. En laffe politici en politiek correcte media en landgenoten (BN’ers) volgen. Institutioneel racisme? Feitelijk is er sprake van institutioneel fascisme door de EU en de overheid. De kiezers staan buitenspel: de invoering van de euro, de Europese grondwet, de immigratie, de energietransitie en dan de dreigende Coronawet om ‘nood’ maatregelen te kunnen afdwingen. Door de straten marcheren beroepsdemonstranten; de geschiedenis wordt vervalst en herschreven, afwijkende meningen in de media krijgen een ‘berufsverbot’. Politieke Partijen die een tegengeluid laten horen worden op voorhand uitgesloten. We zijn hard op weg de DDR 2.0 te worden.

Europa racistisch?
Waarom willen ze dan allemaal naar ons toe? Ondanks het feit dat hier overal beweerd wordt dat dit racisme zelfs institutioneel zou zijn? Zelfs in "levensgevaarlijke gammele bootjes" willen nog steeds honderdduizenden Afrikanen naar Europa.

Als deze mensen het niet eens zijn met de gang van zaken in NL dan heb ik wel een gratis advies:Je mag hier wonen maar het moet niet. Ga lekker naar Suriname naar Desi Bouterse of terug naar Ghana als het daar beter is.Waarom accepteren wij deze flauwekul van geïmporteerde zwarte mensen uit Ghana? En wie denkt mevrouw Simons wel dat zij is? Ook zij is naar het "racistische" Nederland gegaan - alles beter dan het zwarte Suriname...toch?

Het onderwerp doodzwijgen lukt niet want de MSM vindt elke keer weer wat anders om mensen tegen elkaar op te zetten. Er wordt elke keer weer wat nieuws bedacht om te protesteren. De NPO laat het onderwerp niet los. Ze roeren graag in linkse ophits-onderwerpen en zijn eigenlijk de volksverlakkers, alleen vinden zij zich super deugend.
Wat wij allemaal moeten doen ALS we er iets aan zouden willen doen is ALLEMAAL gaan stemmen op Forum of PVV, die hebben gisteren een megaverbond gesloten! Eindelijk, het zijn immers communicerende vaten.

Met deze positieve boodschap wil ik deze Keek besluiten doch niet eerder dan nadat ik u de gehele peiling van Maurice de Hond van zondag 21 juni heb gegeven:

VVD 33 (-2), PVV 18, PvdA 18(-1), CDA 18(+2), GroenLinks 12, FvD 11, D66 10, SP 10, ChristenUnie 7, PvdD 5, SGP 4, DENK 1, 50Plus 2(+1), PvdT 1