Over Hillary Clinton gesproken...

Wikileaks heeft weer wat mails aan de openbaarheid prijsgegeven die de rol van Hillary Clinton en de Obama-regering m.b.t. het steunen van en samenwerken met terreurgroep Al-Qaeda in Libië aantonen.

Over Benghazi en de dood van ambassadeur Chris Stephens in september 2012 hebben we eerder geschreven. Daarin kwam Hillary Clintons sinistere aandeel in die Libische tragedie duidelijk naar voren. Uit van Wikileaks gerolde mail uit februari van datzelfde jaar blijkt zonneklaar dat de Amerikaanse regering en dus ook Hillary stiekem met terroristische groepen samenwerkte. Begonnen in Afghanistan en voortgezet in Joegoslavië, landjes aan de Russische zuidas, Libië en nu alweer heel wat jaartjes in Syrië. Fijn hè, zulke bondgenoten. !!!

wikileaks.org/clinton-emails/emailid/23225

Hoe zat het ook weer..:


Liegen en bedriegen zijn de handelsmerken van Hillary Clinton. Haar rol in de moordpartij op de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in 2012 in het Libische Benghazi is in de mainstreammedia onder belicht gebleven. Deze moordpartij had voorkomen kunnen worden, maar Clinton weigerde te luisteren naar de waarschuwingen over een mogelijk op handen zijnde aanslag. Haar nalatigheid resulteerde op 11 september 2012 in de moordpartij op vier onschuldige Amerikanen. Direct na deze aanslag kwamen Obama en Hillary Clinton met het onzinverhaal dat de moord op Stevens, was uitgevoerd door een meute Libische demonstranten als een reactie op een satirisch islamfilmpje met de titel: ‘Innocence of Islam‘. In dit filmpje wordt de ‘profeet’ Mohammed belachelijk gemaakt.
De barbaarse moord op Stevens heeft echter helemaal niets te maken met het filmpje maar was vooraf gepland.

Het ging om een aanval met voorbedachten rade, die niets te maken had met een anti moslim video. Er is door onderzoekswerk van Judicial Watch informatie boven water gekomen waaruit blijkt dat ze heeft staan liegen. Via de Freedom of Information Act hebben zij de hand weten te leggen op documenten waarin onder ander het verslag (transcript) staat van een telefoongesprek tussen Hillary Clinton en de Egyptische premier, Hisham Kandil waarin het volgende door haar werd gezegd, net voordat zij publiekelijk haar boodschap aan het Amerikaanse volk had gegeven. “Wij weten dat de aanval in Libië helemaal niets te maken had met de film”, zei Clinton tegen Kandil. “Het was een geplande aanval, geen protest”. Waarop Kandil antwoorde: “Je maakt toch geen grap, want gebaseerd op de informatie die wij vandaag hebben gezien, denken wij dat de groep die de verantwoordelijkheid heeft geclaimd gelieerd is aan Al Qaeda”.

Op 18 september 2012 schreef de Israëlische krant Arutz-7 dat de moord op Stevens geen spontane volkswoede was maar een geplande aanslag. Een voormalige piloot die voor de CIA werkte onthult dat Stevens werd vermoord om te voorkomen dat de rechtstreekse wapenleveranties van de VS aan de terreurbeweging Al-Qaeda aan het daglicht zouden komen. Ambassadeur Stevens zou geklaagd hebben over de aan islamitische jihadisten verstuurde Amerikaanse wapens, inclusief Stinger-luchtafweerraketten. Deze gang van zaken wijst erop dat Stevens werd vermoord nadat hij het ministerie had laten weten dat hij tegen de levering van hittezoekende raketten en andere wapens aan Al-Qaeda was.

De terreuraanval op het consulaat in Benghazi zou dan een dekmantel zijn geweest om Stevens permanent het zwijgen op te leggen. In verband met deze megadoofpotaffaire  kreeg Hillary Clinton de bijnaam: “de slager van Benghazi”. Tientallen verzoeken om hulp en extra beveiliging vanuit Benghazi werden door haar systematisch genegeerd. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek, genaamd "Breach of Duty: Hillary Clinton and Catastrophic Failure in Benghazi” Vier Amerikanen opgeofferd op het altaar van het hogere doel. De bevolking voorgelogen en misleid. Allemaal zonder enige gewetenswroeging. Toen het Amerikaanse Congres aan haar vroeg hoe de ambassadeur precies om het leven was gekomen zei ze "Wat maakt dat uit?" Daarnaast verkneukelde zij zich over de afgrijselijke dood van Moeammer Gadhaffi: "Wij kwamen, wij zagen, en hij was dood ..... hahaha”. U kent de video.

Benghazi is al lange tijd een belangrijke thuisbasis voor Al Qaeda terroristen. Gaddafi stond in 2011 op het punt om deze stad binnen te vallen omdat hij (terecht) claimde dat Benghazi een broeinest was van Al Qaeda terroristen en de voornaamste bron voor de Libische opstand. Hij werd tegengehouden door NAVO vliegtuigen die zorgden voor de bescherming van Benghazi. De opstandelingen in Libië werden al sinds 2006 voorzien van wapens door de Amerikanen.

Actieve samenwerking van Hillary Clinton en Obama-regering met terreurgroepen wordt door de vrijgegeven mails van Wikileaks bevestigd..