Ik denk dat die NGO's en aanverwante "hulporganisaties"  gedekt worden door een financieel machtig en daardoor invloedrijk persoon:  Georg Soros.

Voor een land dat momenteel in de belangstelling staat vanwege het feit dat het de toegangspoort voor gelukszoekers naar de EU is, Italië heeft Soros ook wel wat centen over. Hier een schema om welke organisaties het gaat. Alle groen gekleurde organisaties zijn in meer of mindere mate afhankelijk van Soros geld.

Sor1U ziet ook hier komt u weer ook in ons land bekende namen tegen zoals Human Rights Watch, Amnesty International om er maar een paar te noemen.  In 2011 kwam hier bij de Carta di Roma, een organisatie waarvan de Vluchtelingenhulporganisatie van de VN een permanent lid is, maar wij ook weer een oude bekende , Artsen zonder Grenzen, tegenkomen.
Dat dit slechts het topje van de ijsberg is, mag blijken dat Soros middels zijn Open Society Institute (OSI) sinds 1979 meer dan 5 miljard euro heeft gedoneerd aan organisaties over de hele wereld en nog steeds actief is middels deze beïnvloeding van burgers en via politici ook de politiek om daarmee de samenleving te beïnvloeden.  Zo is toen in 2016 een groot deel van de websites van  Soros en zijn liefdadigheidsinstellingen werd gehackt ( de SorosLeaks, staan op onze site ) ook bekend dat ongeveer 250 EU parlementariërs als Soros getrouwen kunnen worden aangemerkt. (o.a. GroenLinks MEPper Judith Sargentini: Er is geen greintje bewijs dat er strijders tussen de vluchtelingen zitten. Hysterie!)  

Politieke Hoeren, te koop voor geld:

judithsargentini

Het is dan ook geen wonder dat in landen zoals Rusland , maar ook Hongarije elke aan de OSI gerelateerde organisatie wettelijk verboden is, omdat de regeringen daar zagen dat de ogenschijnlijk liefdadige doelen slechts een dekmantel zijn om in het bestaande stelsel te infiltreren en omver te werpen. ( Soros heeft patent op kleurenrevoluties)

In Brussel beschikt Soros , die overigens zijn kantoor heeft naast het EU gebouw, over uitstekende contacten en van naast de hem welgezinde EU parlementariërs zijn er  2 organisaties die ook weer profiteren van een financiële injectie uit de Open Society kas.  Het gaat daarbij om het Open Society Policy Institute.
Met naar schatting 1.500 organisaties wereldwijd waarin George Soros een vinger in de pap heeft, mag het duidelijk zijn, dat de activiteiten van deze man en zijn medewerkers als een risico voor de stabiliteit van een land beschouwd kunnen worden. Toch is echter zijn macht mede door de geldstromen inmiddels zo groot, dat deze man in zijn eentje de toekomst van een land of zelfs een heel continent kan beïnvloeden.

1 Miljoen gelukszoekers moet de EU per jaar van Soros opnemen, dus zet u  maar schrap !

...